Havířov – Beroun 4:3 (po pr.) | Jihlava – Litoměřice 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 2:4 (kon.)
Most – Šumperk 3:4 (0:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 6:0 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 1:2 (po pr.)
Olomouc – Motor ČB 4:2 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
cz Streda 16.10.2013, 17:30 • ŠKOENERGO Arena • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    52:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    K dojíždějícímu TOMÁŠI JIRÁNKOVI se dostal kotouč a boleslavský útočník bez pardonu parádní střelou zakončil. Bez asistence.
     
    33:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První střela šla ještě do Opršalova betonu, další pokus domácích už ale havlíčkobrodský brankář nezastavil. MICHAL BROŠ využívá klasickou přesilovku. Asistence: David Výborný, Tomáš Protivný.
     
    29:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborný vyhrál vhazování a poslal puk na TOMÁŠE PROTIVNÉHO, který se postaral o další navýšení. Asistence: David Výborný.
     
    25:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ KLIMENTA už těmihle svými úniky začíná být proslulý! Stejně jako už i v jiných zápasech prostě přebral puk, zabral, utekl všem a nekompromisně zakončil pod horní tyčku. Asistence: Michal Broš.
     
    23:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš, k tomu ukázkově. V podobné pozici, v jaké byl při brodské přesilovce Říha, se nyní ocitl DAVID VÝBORNÝ. Tento zkušený mazák ale nepromáchl a puk uklidil do poloprázdné brány pod víko. Asistence: Milan Mikulík, Tomáš Nouza.
     
    14:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V netradiční pozici se ocitl LUKÁŠ BOHUNICKÝ a rozhodně se mu to vyplatilo! Rychlostí blesku ujížděl k brance, když mu puk na milimetr přesně poslal Klimenta. Dolejš už neměl šanci se přemístit. Asistence: Tomáš Klimenta, Michal Broš.

    Jitka Čechová

    Góly a asistencie: 15. Bohunický (Klimenta, Broš), 24. Výborný (Mikulík, Nouza), 26. Klimenta (Broš), 30. Protivný (Výborný), 34. Broš (Výborný, Protivný), 53. Jiránek


    BK Mladá Boleslav: Will (Valent) – Němeček, Protivný, Bohunický, Jindra, Pojkar, Kurka, Žabka – Nouza, Výborný, Mikulík – Vrbata, Broš, Klimenta – Lenc, Loskot, Demel – Jiránek, Kuchta, Rys
    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Drtina, Zítka, Semrád, Korim, Novotný, Rybalkin – Havel, Polodna, Musil – Chlubna, Stehlík, Milfait – Dvořáček, Endál, Maliník – Rytnauer, Stach, Říha

    Rozhodca: Hejduk, Schmejkal – Guth, Rittich

    Diváci: 2710