HC Slovan – Lev 5:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
Lev Praha
Utorok 15.10.2013, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    MICHEL MIKLÍK rozjasal publikum, vsietil piaty gól domácich. Bez asistencií.
     
    58:48
    Lev Praha dala gól!
    Gól hostí zaznamenal MICHAL BIRNER po prihrávke Michala Řepíka. Asistencia: Michal Řepík a Ryan O'Byrne.
     
    58:24
    Slovan Bratislava dal gól!
    TOMÁŠ NETÍK dostal do stredného pásma puk od Bartoviča, nakorčuľoval na modrú a trafil opustenú bránku hostí. Asistencia: Milan Bartovič.
     
    46:25
    Lev Praha dala gól!
    CALLE RIDDERWALL nakorčuľoval do pásma, najskôr mu puk skĺzol z hokejky, Mojžíš ho však nedokázal vyhodiť, puku sa zmocnil Sekáč, prihral Callemu a ten z medzikružia prestrelil Janusa v bránke. Asistencia: Jiří Sekáč.
     
    36:33
    Slovan Bratislava dal gól!
    Góóóóóllll Orol.....Vondrka popri mantineli potiahol puk do pásma, ideálne nahral pred bránkovisko PETROVI ÖLVECKÉMU, ktorý zmenil smer i rýchlosť puku a rozvlnil Petriho Vehanena sieť. Asistencie: Michal Vondrka a Michel Miklík.
     
    18:26
    Slovan Bratislava dal gól!
    Lev sa nám pokrútil na kolotoči, Kutlák od modrej prihral na kruh Jurajovi Mikúšovi, ten poslal popred bránkovisko na druhú stranu TOMÁŠOVI NETÍKOVI, ktorý z ťažkého uhla zavesil pod brvno. Asistencie: Juraj Mikúš a Zdeněk Kutlák.
     
    04:42
    Slovan Bratislava dal gól!
    Do brejku sa dostali do prečíslenia Ölvecký a Vondrka, Peter pred bránkoviskom nezištne prihral MICHALOVI VONDRKOVI, ktorý si položil na ľad Vehanena a zasunul. Asistencie: Peter Ölvecký a Michel Miklík.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Vondrka (Ölvecký, Miklík), 19. Netík (J. Mikúš, Kutlák), 37. Ölvecký (Vondrka, Miklík), 59. Netík (Bartovič), 60. Miklík – 47. Ridderwall (Sekáč), 59. Birner (Řepík, O'Byrne)


    HC Slovan Bratislava: Janus – Kutlák, Škoula, Mojžíš, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Mihálik, T. Mikúš – Bartovič, J. Mikúš, Netík – Vondrka, Ölvecký, Miklík – Hudáček, Bližňák, Kukumberg – Daňo, Matoušek, Mráz
    Lev Praha: Vehanen – Jaakola, O'Byrne, Gragnani, Ševc, Němec, Nakládal, Cingel, Humphries – Klepiš, Zackrisson, Thörnberg – Ridderwall, Azevedo, Sekáč – Novotný, Christensen, Danielsson – Birner, Vrána, Řepík

    Rozhodca: Wiegand (SUI), Sergejev – Golovliov, Šeľanin

    Diváci: 10.055