Vítkovice – Olomouc 7:2 (kon.) | Chodov – Jihlava 11:0 (kon.) | Židenice – Tatran 5:4 (2:1 po s.n.)
Bohemians - NE – Ne 3:4 (kon.) | Liberec – Bonusia Ostrava 5:4 (kon.) | Královské Vinohrady – ELITE PRAHA 3:6 (kon.)
koniec
FbŠ pipni.cz Bohemians
3:4 (1:3, 1:1, 1:0)
Ne
cz Piatok 11.10.2013, 20:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    46:58
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    NIKOLA ČERNÁ dostala nabyto od Žůrkové, připravila si míček ke střele a vyslala nechytatelný projektil na branku Velčické. Krásná akce v podání domácích. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    36:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    I Herbadent využívá přesilovou hru. Nejprve do z úhlu zkoušela Šteglová, ale Christianová dokázala zasáhnout. Bohužel pro ní se míček odrazil k ELIŠCE KRUPNOVÉ, která neměla problém trefit odkrytou klec. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    22:58
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Další přesilovková kombinace už ale přináší snížení. Bočanová poslala přesnou přihrávku do kraje, kde se do něho opřela GABRIELA ŽURKOVÁ a trefila se přesně pod víko. Velčická byla bez šance. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    16:41
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je to o dva góly. Před brankou zůstala zcela nehlídaná TAMARA HAŠOVÁ, která neměla problém s překonání Christianové. Velkou zásluhu na brance má Klímová, která dokázala vybojovat míček u mantinelu a přesně nalézt hůl Hašové. Asistence: Magdaléna Klímová.
     
    14:53
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent se dostává do vedení. Jarolímová v protiútkou prostrčila na TAMARU HAŠOVOU, která přehazuje Christianovou a vrací hostům jednogólový náskok. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    12:12
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Po dalším útoku Herbadentu se hra dostala před Velčickou. Chelstowska přihrávkou našla ANETU ŠMÍDOVOU, která rychlou střelou vyrovnává. Asistence: Katarzyna Chelstowska.
     
    05:17
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Střelu Billé ještě Christianová dokázala vykopnout nohou, balonek se ale odrazil ke zcela volné TEREZE URBÁNKOVÉ, která neměla problém zakončit do poloodkryté branky. Asistence: Denisa Billá.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 13. Šmídová (Chelstowska), 23. Žůrková (Bočanová), 47. Černá (Žůrková) – 6. Urbánková (Billá), 15. Hašová (Jarolímová), 17. Hašová (Klímová), 37. Krupnová (Šteglová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Christianová (Brunclíková) – Zielenkiewicz, Jelínková, Chelstowska, Nguyen, Nemravová, Černá, Burdová – Vavrečková, Hyršlová (C), Žůrková, Surá, Šmídová, Poláková, Vojnarová, Satýnková, Jarešová, Bočanová
    Ne: Velčická (Horňáková) – Krupnová, Billá, Horejšová, Ferencová, Pilíková, Hašová, Urbánková, Šteglová (C), Šrámková, Skořepová, Kubišová, Košturiaková, Klímová, Jílková, Jarolímová, Kleinová

    Rozhodca: Kostinek, Reichelt

    Diváci: 115