TK PSG Zlín (kon.)
koniec udalosti
Mimořádná tisková konference PSG Zlín

cz Streda 09.10.2013, 11:10 • ZS Luďka Čajky • Tlačové konferencie
     
    Tisková konference PSG Zlín je u konce. Děkuji za pozornost. Na shledanou. (11:25:48)
     
    Jan Kučeřík: "Dlouho jsme hledali sportovní subjekt, kde bychom mohli představit naše možnosti. Máme připravených několik možností spolupráce. Jedna je finanční, kterou bereme jako pomoc klubu. Druhá je spolupráce na projektu, který je naprosto unikátní. V rámci pilotního iTouch projektu budou mít trenéři neuvěřitelné množství dat o výkonnosti hráčů. Přinášíme inovativní technologie pro realizační tým, jenž bude nyní mít k dispozici iPady. Hráči budou mít čipy, které je budou monitorovat."
     
    Rostislav Vlach: "Jsme rádi, že iTouch přišel do našeho klubu. Z hlediska sportovního nám tahle spolupráce přináší nové výhody. Je to pro nás velký pokrok."
     
    Patrik Kamas: "Spolupráce bude pro oba subjekty prestižní. Je to pro nás jakési ocenění výsledků i ekonomického fungování klubu. Společnost si vybírá pouze finančně zdravé a spolehlivé kluby. Dohoda má pro nás dva přínosy. Budeme využívat technologie, které se zatím používají především v NHL. Druhým přínosem je menší finanční injekce."
     
    Mimořádná tisková konference právě začíná. Důvod této akce je již známý. Do hokejového klubu vstupuje společnost iTouch.
     
    Vítejte u sledování tiskové konference, kterou pořádá hokejový klub PSG Zlín. Mimořádná událost vypukne v tiskovém středisku zimního stadionu Luďka Čajky v 11:00.

    Důvodem svolání mimořádné tiskové konference je vstup nového partnera do extraligového klubu PSG Zlín a představení pilotního projektu partnera, který je unikátní v hokejové extralize.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    David Šimon