Tisková konference Gambrinus ligy (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference Gambrinus ligy

cz Utorok 08.10.2013, 10:00Tlačové konferencie
     
    10:21
    Oficiální část tiskové konference končí, děkujeme za pozornost. (10:27:23)
     
    10:18
    Radek Bauer: Za patnáct let se v zápisech samozřejmě objevilo několik chyb, ale znovu jsme to prošli prostřednictvím videozáznamů a já ručím za to, že nyní jsou správné.
     
    10:16
    Velké poděkování patří v tomto směru panu Radku Bauerovi, jenž se statistikám věnuje už několik let a pečlivě je zkontroloval.
     
    10:14
    Další novinkou jsou rozšířené statistiky! Nově si na oficiálních stránkách Gambrinus ligy můžete najít asistence či "kanadské bodování", jak je tomu v hokeji.
     
    10:12
    Daniel Hajný: Jedná se o další prostředek, jak Gambrinus ligu ještě více zatraktivnit fanouškům.
     
    10:10
    Dušan Svoboda: Nejedná se o žádnou velkou novinku. V zahraničních soutěžích je taková věc běžná a je dobře, že ji máme i my.
     
    10:08
    Představena je také nová mobilní aplikace oficiálních webových stránek Gambrinus ligy!
     
    10:07
    Dušan Svoboda: Trophy Tour je ideální příležitostí, jak fanouškům přiblížit a ukázat nejcennější českou trofej. Vzhledem k tomu, že jsme si ke dvacátému výročí nadělili nový krásný pohár, je potřeba se o něj taky podělit.
     
    10:05
    Daniel Hajný: Fanoušci si budou moci trofej prohlédnout nebo se s ní vyfotit, jako první se představí v mistrovské Plzni.
     
    10:02
    Na úvod je představen nový projekt Trophy Tour. Nablýskaný pohár pro vítěze Gambrinus ligy nyní poputuje do všech prvoligových klubů, aby se z nich mohli potěšit fanoušci po celé zemi!
     
    10:00
    Tiskové konference se účastní člen komise pro historii a statistiky FAČR Radek Bauer, předseda LFA Dušan Svoboda a ředitel komunikace a profesionálních soutěží Daniel Hajný.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Ondřej Huml