Židenice – Bohemians - NE 3:6 (kon.) | Olomouc – Jihlava 6:3 (kon.) | Královské Vinohrady – Bonusia Ostrava 4:8 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
4:8 (1:4, 1:2, 2:2)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
cz Sobota 05.10.2013, 18:00ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    58:45
    Ostrava právě vstřelila branku!
    ROMANA KIECKOVÁ zřejmě pečetí vítězství Bonusie v dnešním utkání, když se trefila do odkryté branky domácích. Asistence: Tereza Kalnayová.
     
    54:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    V samotném závěru přesilové hry se přeci jenom domácí hráčky dostávají do přesného zakončení. BARBORA REICHOVÁ se v těsné blízkosti Kouřilové nemýlila. Asistence: Aneta Tvrzniková.
     
    45:50
    Ostrava právě vstřelila branku!
    SIMONA NÉMETHOVÁ však ve vlastním oslabení přidává další gólový příspěvek pro Bonusii. Bez asistence.
     
    44:08
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Místo toho je tu další snížení domácího týmu. BARBORA REICHOVÁ snižuje na rozdíl tří branek přízemní střelou. Asistence: Aneta Tvrzniková.
     
    34:04
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Ale nyní už byla na akci Sokola krátká. Svou druhou branku v utkání dává MONIKA PETŘEKOVÁ, které přesně nahrála její spoluhráčka. Asistence: Aneta Tvrzniková.
     
    28:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    TEREZA KALNAYOVÁ dává šestou branku Bonusie a ta je v dnešním utkání opravdu při chuti. Takový náskok se domácím Vinohradům bude dohánět jen těžko. Asistence: Pavla Nguyenová.
     
    20:39
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí florbalistky pořádná sprcha. V samotném začátku druhého dějství dostávají již pátou branku z florbalky SIMONY NÉMETHOVÉ. Asistence: Silvie Kovalská.
     
    17:05
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vzrůstající tlak Bonusie opět končí brankou právě tohoto celku. VERONIKA VICIÁNOVÁ ve spolupráci se svojí spoluhráčkou opět prostřeluje domácí ochránkyni svatyně. Asistence: Anna-Marie Kadlecová.
     
    15:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tentokráte už ale snažení hostujících hráček končí úspěšnou brankou, když se přesně trefila NIKOL ŠKOPKOVÁ. Asistence: Tereza Kalnayová.
     
    05:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je tu hostující obrat. Srovnávací branka florbalistky Bonusie pořádně nabudila a během chvilky je tu najednou jejich vedení. IVETA THEUEROVÁ dokázala dobře zpracovat míček od Némethové a nekompromisně ho posílá do branky Vinohrad. Asistence: Simona Némethová.
     
    04:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale hostující hráčky prosazují. SILVIE KOVALSKÁ spíše nahazovala míček na domácí branku, ten ale končí za zády Máčilové a je tedy vyrovnáno. Asistence: Veronika Viciánová.
     
    00:57
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Utkání ještě ani pořádně nezačalo a domácí Sokol jde do vedení. MONIKA PETŘEKOVÁ ve své samostatné akci otevírá účet dnešního klání. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 1. Petřeková, 35. Petřeková (Tvrzniková), 45. Reichová (Tvrzniková), 55. Reichová (Tvrzniková) – 5. Kovalská (Viciánová), 6. Theuerová (Némethová), 16. Škopková (Kalnayová), 18. Viciánová (Kadlecová), 21. Némethová (Kovalská), 29. Kalnayová (Nguyenová), 46. Némethová, 59. Kiecková (Kalnayová)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Obselková) – Petřeková, Lehutová, Javorská, Schwarzová, Hrdinová, Müllerová, Kuhnová, Tvrzniková, Plecitá, Samake, Reichová, Zajíčková, Vacínová, Batíková, Valášková, Komorousová, Čermáková, Strejcovská
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Kouřilová (Šulejová) – Kahánková, Kiecková, Ursiniová, Matějová, Viciánová, Bořucká, Sielecká, Škopková, Nováčková, Theuerová, Stankušová, Kovalská, Kadlecová, Kalnayová, Sluková, Nguyenová, Szczurová, Némethová

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 81