Chabarovsk – Riga 2:1 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 4:2 (kon.) | Novokuzneck – Lev 3:5 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:1 (kon.) | Ufa – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Jaroslavľ 5:0 (kon.)
Kazaň – Čerepovec 1:0 (kon.) | D. Moskva – Petrohrad 2:6 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
2:6 (1:2, 1:0, 0:4)
SKA Petrohrad
Piatok 27.09.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    19:59
    Petrohrad dal gól!
    šiesty klinec do rakvy domáceho tímu pridáva, presne sekundu pred koncom zápasu PATRICK THORESEN, ktorý doklepol puk za ležiaceho Jerjomenka. Bez asistencie.
     
    58:56
    Gorovikov sa usadil na trestnú lavicu za pdridržanie súpera.
     
    49:33
    Petrohrad dal gól!
    Myslím, že môžme definitévne povedať, že o tomto zápase je rozhodnuté. Hosita vedú už o tri zásahy. Roman Červenka prihral ANTONOVI MALYŠEVOVI, ktorý chladnokrvne zavesil. Asistencia : Roman Červenka.
     
    44:19
    Petrohrad dal gól!
    Petrohrad oskakuje domácim na rozdiel dvoch zásahov. Ak sa nič do konca zápasu nezmení, tak je jasné, kto bude hlavným kandidátom na primát najlepšieho hráča zápasu. Bude to ARTEMY PANARIN, ktorý prekonal Jerjomenka z podobnej pozície ako pred troma minútami. Asistencia: Viktor Tichonov.
     
    41:03
    Petrohrad dal gól!
    Hostia sa z kraja tretej tretiny dostali do vedenia ! Alexander Kučarjavenko vyhral buly priamo na ARTEMA PANARINa, ktorý svojou tiahlou strelou prekonal Jerjomenka. Asistencia. Alexander Kučarjavenko.
     
    36:59
    Hostia mohli ísť okamžite späť do vedenia. Kovalčuk nabil Ketovovi, ktorý tvrdo vypálil z prvej. Jerjomenko sa dokázal skvele presunúť a puk vyraziť.
     
    35:17
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci sa konečne dočkali a dosiahli to, po čom vlastne išli celú druhú tretinu. Stav je vyrovnaný ! Strelu Andreja Mironova vyrazil Salák pred seba, kde sa ocitol LEO KOMAROV a po druh raz v zápase ostala na Fínovy jediná úloha – doklepnúť puk do odkrytej brány. Asistencie: Andrej Mironov, Maxim Pestuško.
     
    26:42
    Leo Komarov sa ocitol úplne sám pred bránou, no ani po dorážke nedokázal Saláka prekonať.
     
    26:01
    Puk teraz enbezpečne poskakoval po Salákovom bránkovisku. Nakoniec sa k nemu dostal Volkov, ktorý sa ho snažil prepasérovať ža českého muža v maske, no neúspešne.
     
    21:14
    Viktor Tichonov za bránou síce omylom, no predsa zasiahol Jalasvaaru do tváre. Posedí si za to dve minúty na lavici hanby.
     
    19:56
    Domáci sa radujú z vyrovnania, no rozhodca jasne ukazuje, že bude telefonovať. Puk skončil niekde pod ležiaicm Salákom, terraz treba preskúmač, či bol za bránkovou čiarou.
     
    17:54
    Marek Kvapil sa už úplne sám rútil na Saláka, no rozhodcovia v tom prerušili hru, pravdepodobne pre ofsajdové postavenie. Domáci fanúšikovia sa samoszrejme hnevajú, cíta sa bbyť ukrivdení o tutovku na vyrovnanie !
     
    16:05
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Staré známe, už troška klišé nepísané pravidlo, nedáš – dostaneš sa opäť raz potvrdilo. Hostia nevyužili veľkú šancu a domácim sa okamžite podarilo znížiť. Domáci predviedli skvelú akciu ! Gorovikov nahral pul Jalasvaarovi, ktorý naznačil strelu, následne našiel skvelou prihrávkou úplne voľného LEA KOMAROVA, ktorému už nerobilo problém zakončenei do odkrytej brány. Asistencie: Janne Jalasvaara, Konstantin Gorovikov.
     
    15:01
    Roman Červenka v obrovskej šanci neuspel.
     
    11:58
    Andrej Mironov zovrel puk, čím oslabil na dve minúty svoj tím.
     
    9:30
    Petrohrad dal gól!
    Hostia odskakujú domácim na rozdiel dvoch zásahov ! Panarin na modrej prihralp uk MAXIMOVI CHUDINOVI, ktorý strelou z prvej vymlietol roh Jerjomenkovej brány. Asistencie: Artemy Panarin, Jury Alexandrov.
     
    2:58
    Petrohrad dal gól!
    Hosťom sa podarilo dostať takto z kraja zápasu do vedenia ! Po buly v útočnom pásme sa puk dostal k JEVGENYMU SKAČKOVOVI, ktorý blafákom vykúpal kľačiaceho Jerjemonka a následne bez problémov zakončil. Asistencie: Anton Malyšev, Maxim Chudinov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 17. Leo Komarov (Janne Jalasvaara, Konstantin Gorovikov), 36. Leo Komarov (Andrej Mironov, Maxim Pestuško) – 3. Jevgeny Skačkov (Anton Malyšev, Maxim Chudinov), 10. Maxim Chudinov (Artemy Panarin, Jury Alexandrov), 42. Artemy Panarin (Alexander Kučarjavenko), 45. Artemy Panarin (Viktor Tichonov), 50. Anton Malyšev (Roman Červenka), 20. Patrick Thoresen


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bocharov) – Novák, Graňák, Solovjov, Jalasvaara, Korjagin, Mironov, Bojkov, Barancev – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Kokarev, Karsums – Volkov, Kasjančuk, Sopin – Pestunov, Kvapil, Karpov
    SKA Petrohrad: Salák (Nalimov) – Alexandrov, Chudinov, Kalinin, Semjonov, Judin, Rjasenskij – Martensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk, Ketov, Šipačov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Malyšev, Ponikarovskij, Sigarjov – Skačkov

    Rozhodca: Gašilov, Odins – Balodis, Lazarev