Chabarovsk – Riga 2:1 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 4:2 (kon.) | Novokuzneck – Lev 3:5 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:1 (kon.) | Ufa – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Jaroslavľ 5:0 (kon.)
Kazaň – Čerepovec 1:0 (kon.) | D. Moskva – Petrohrad 2:6 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Piatok 27.09.2013, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:32
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Tak domáci predsa len pokračujú a využívajú ďalšiu presilovku. Po krásnej prihrávke spoza bránky sa presadil najproduktívnejší hráč Torpeda, fín SAKARI SALMINEN. Asistencie:
     
    27:18
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Dominancia Torpeda pokračuje! Celú akciu založil Wolski, ktorý zaviezol puk do pásma, potom zakombinoval s Paršinom a ten naservíroval na strelu od modrej JUUoSOVI HIETANENOVI a ten zvyšuje stav na 4:0. Asistencie: Densi Paršin, Vojtek Wolski.
     
    22:36
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domácim sa síce nepodarilo využiť presilovku, potom však pred bránou tečoval strelu od modrej VADIM KRASNOSLOBODCEV a zvyšuje na 3:0 pre Torpedo. Kolesnik na puk dlho nevidel, zbadal ho až za sebou v sieti. Bez asistencie.
     
    11:06
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Tak toto je veľmi studená sprcha pre Lokomotiv. Po individuálnej akcii sa presadil ALEXEJ POTAPOV a posiela Torpedo do dvojgólového vedenia. Asistencie: Galuzin, Kuljomin.
     
    10:12
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Novgorodu sa to predsa len podarilo a dostáva sa do vedenia. Prsty v tom mal aktívny Salminen, ktorý naservíroval puk nekrytému MIHAILOVI GRIGORJEVOVI a ten využíva presilovú hru. Asistencie: Sakari Salminen, Tim Brent.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 11. Grigorjev (Salminen, Brent), 12. Potapov (Galuzin, Kulemin), 23. Krasnoslobodcev, 28. Hietanen (Paršin, Wolski), 47. Salminen


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Chomitsky, Lukin, Grigorjev, Denisov, Hietanen, Valentěnko, Belochvostikov – Galuzin, A. Potapov, Kuljomin – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Potapov M., Brent – Žarkov, Ščastlivij, Krasnoslobodcev
    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Ključnikov) – Gorochov, Vasiljev, Holos, Kronwall, Višněvskij, Pašnin, Jakovlev – But, Plotnikov, Averin – Dixon, Redlihs, Ullstrom – Petrov, Černikov, Malcev – Apalkov, Khlopotov, Galimov, Romancev

    Rozhodca: Baluska, Ronn, Shelyanin, Golovlyov