Skalica – Žilina 4:0 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 7:0 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:2 (kon.) | Košice – B. Bystrica 4:2 (kon.)
koniec
HK Nitra
7:0 (1:0, 5:0, 1:0)
HK VITAR Martin
Piatok 27.09.2013, 17:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:19
    V štyroch na štyroch pridáva ďalší gól Nitry Hamrák po asistencii Kmeča. Nitriansky fanúšikovia kričia "desať desať". Uvidíme či toľko gólov dosiahnu ich miláčikovia.
     
    36:25
    Ani som to nestihol dopísať a domáci okamžite využívajú svoju tretiu presilovku kedy po strele od modrej zvonila opať tyčka Šúrekovej bránky, ale pohotov dorazil puk Novák. Asistencie: Ručkay, Ďurkech
     
    31:58
    Gólostroj domácich pokračuje, najskôr Šúrek dobre zasiahol pri Kováčikovom úniku avšak o malú chvíľu si ho hráč hostí doslova vychutnal a po prihrávke z blízka dáva piaty gól domácich a s Martinčanmi to vyzerá zle nedobre. Asistencie: Milo, Novák.
     
    30:59
    Dzubina na kolenách. Dvojica Tománek Stumpel si vymenila svoje úlohy, tentokrát v úlohe nahrávača sa ocitol Tománek a v oslabení unikol hosťom a prihrával Stumpelovi cez šírku klziska a ten strelou z prvej dáva štvrtý gól Nitry. Po góle Dzubinu nahradil Šúrek v bránke hostí. Asistencia: Tománek.
     
    28:14
    Ďalšiu presilovú hru v zápase využíva KOVÁČIK, ku ktorému sa dostal puk po Chrenkovej prihrávke a z blízka popod Dzubinu zvyšuje stav stretnutia na 3:0. Asistencie: Chrenko, Štumpf.
     
    24:17
    Ordzovenský posunul na modrej čiare puk KONIGOVI, ktorý strelou z prvej zaznamenáva druhý gól stretnutia. Nitra využíva prvú presilovú hru. Asistencie: Ordzovenský, Stumpel
     
    19:47
    Nedáš dostaneš sa potvrdilo v Nitra Aréne. K odrazenému puku sa dostal Pupák, prihral Stumpelovi, ktorý skvelou prihávkou vysunul TOMÁNEKA a ten sa pred Dzubinom nemýlil a otvára skóre dnešného stretnutia. Asistencie: Stumpel, Pupák.

    Dalibor Sklár

    Góly a asistencie: 20. Tománek (Stumpel, Pupák), 25. Konig (Ordzovenský, Stumpel), 29. Kováčik (Chrenko, Štumpf), 31. Stumpel (Tománek), 32. Kováčik (Novák, Milo), 37. Novák (Ručkay, Ďurkech), 51. Hamrák (Kmeč)


    HK Nitra: Kristan (Zima) – Nádašdi, Rais, Ordzovenský, Konig, Milo, Ďurkech, Kuzma, Piačka – Kováčik Chrenko, Štumpf, Tománek, Stumpel, Pupák, Ručkay, Novák, Segľa, Bajtek, Kmeč, Hamrák
    HK VITAR Martin: Dzubina (Šúrek) – Matejka, Tupý, Novotný, Ďatelinka, Smrek, Brcko, Pacalaj, Imrich – Markovič, Galamboš, Važan, Themár, Murček, Cíger, Zlocha, Fujerík, Pokrivčák, Perniš, Dírer, Jurášek

    Rozhodca: Stano, Brath, Gajan, Martinko