Vítkovice – Pardubice 6:5 (po pr.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Slavia 6:7 (1:2 po s.n.)
Hradec Králové – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.)
Sparta Praha – Třinec 8:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Vítkovice Ridera
6:5 (2:1, 2:3, 1:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 27.09.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    63:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Od modré tvrdě vypálil Barinka, JAK KÁŇA pak vítkovickým vystřelil prémiový bod – 6:5. Asistence: Michal Barinka, Patrik Valčák.
     
    48:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A hosté znovu srovnávají!! hosté vybojovali puk, Starý nahrál na ROBERTA KOUSALA, který prostě jen zametl puk do branky – 5:5. Asistence: Jan Starý.
     
    44:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla ale krásná akce! Svačina si vyjel zpoza branky, přenechal puk Romanovi, který mu jej nahrál zpoza branky na hůl a VLADIMÍR SVAČINA obrací stav ve prospěch Vítkovic – 5:4. Asistence: Ondřej Roman.
     
    34:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se dostali do pásma rychlými přihrávkami, na jejich konci stál JAN KOLÁŘ a srovnává na 4:4. Asistence: Tomáš Nosek, Tomáš Zohorna.
     
    26:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš! Starý vyslal LUKÁŠE RADILA do sóla, obtěžovali jej dva domácí obránci, ale přesto nezabránili puku v Šindelářově síti – 4:3. Asistence: Jan Starý.
     
    23:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí stáli u Růžičkovy klece a stříleli ze všech stran, Huna poslal přihrávku zpoza branky na osamoceného LUKÁŠE KUCSERU, který zvedl kotouč a zvyšuje na dvoubrankový rozdíl – 4:2. Asistence: Rudolf Huna, Petr Kolouch.
     
    22:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A hosté záhy snižují! Po boji u branky domácího celku se puk odrazil od jedné z bránících hokejek v brankovišti a PETR SÝKORA umístil puk k tyči – 3:2. Bez asistence.
     
    21:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je to tady! Domácí využívají přesilovku. Od kruhu nahrál na modrou Valčák, RICHARD STEHLÍK se napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě – Růžička moc šancí neměl – 3:1. Asistence: Patrik Valčák.
     
    09:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí Húževka vyhrál vhazování po levici Růžičky, ROMAN SZTURC si v nastálém zmatku stáhl puk, vystřelil, ale Růžička nejdříve vyrazil, napodruhé už ale pardubického gólmana propálil – 2:1. Asistence: Peter Húževka.
     
    08:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Radil nahrával z kruhu ROBERTU KOUSALOVI před branku, který doskázal poslal puk přes bránícího hráče do branky – 1:1. Asistence: Lukáš Radil, Marek Ďaloga.
     
    02:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhá vítkovická formace se přece jen dokázala prosadit! Svačina si stáhl puk od modré, nahrál do jízdy RUDOLFU HUNOVI, který projel mezi kruhy a prostřelil Růžičku nad vyrážečkou – 1.0. Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Roman.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 3. Huna (Svačina, Roman), 10. Szturc (Húževka), 22. Stehlík (Valčák), 24. Kucsera (Huna, Kolouch), 45. Svačina (Roman), 64. Káňa (Barinka, Valčák) – 9. Kousal (Radil, Ďaloga), 23. Sýkora, 27. Radil (Starý), 35. Kolář (Nosek, Zohorna), 49. Kousal (Starý)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) – Barinka, Štencel, Kudělka, Sloboda, Kovář, Stehlík, Pastor – Valčák, Burger, Káňa – Svačina, Roman, Huna – Strapáč, Húževka, Vandas – Kucsera, Kolouch, Szturc
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kočí, Píša, Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Čáp – Somík, Marha, Sýkora – Zohorna, Nosek, Kolář – Starý, Kousal, Radil – Tybor, Číp, Veselý

    Rozhodca: Šír, Mikula – Bryška, Lučan

    Diváci: 4 038