TK AC Sparta Praha (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference AC Sparta Praha

cz Štvrtok 26.09.2013, 14:30Tlačové konferencie
     
    14:58
    Tisková konference je za námi, začínají individuální rozhovory s hráči. Děkujeme za pozornost. (15:06:07)
     
    14:57
    A znovu Dočkal, tentokrát o protržení střelecké smůly: Doteď jsem nad svými góly neuvažoval. Nedostával jsem se ani do vyložených šancí, takže ten gól jsem vstřelit ani nemohl. Samozřejmě ale přemýšlím o tom, že bych se do šancí chtěl dostávat...
     
    14:55
    Bořek Dočkal o současné mizérii Slavie: Není moje starost, že pustila všechny odchovance pryč. Nechci nijak hodnotit, co udělala v minulosti, i když cítím, že to byla chyba a myslím, že Slavia si to uvědomuje taky...
     
    14:52
    Vítězslav Lavička: To, že mám se Slavií horší bilanci, dávám stranou, soustředím se na tým a důležité je vyhrávat jako tým, ne jako jednotlivec.
     
    14:50
    Vítězslav Lavička: Loni jsme na Slavii doplatili na to, že jsme neuhlídali jejich standardní situace. Já doufám, že nyní to bude jiné. A že Slavia posílila o Nevese? Je to stejný typ jako předtím Latka, takže pro nás nic moc nového.
     
    14:47
    Bořek Dočkal: Že bych neslavil gól? Něco takového mě ani nenapadlo. Slavii jsem nikdy nic zlého neudělal, jen teď kopu za jiné mužstvo.
     
    14:46
    Bořek Dočkal: Že jsem dříve hrál ve Slavii a teď kopu za Spartu, moc neřeším. Pro mě je to o mezilidských vztazích a já potkal na Slavii spoustu skvělých lidí. Teď už tam ale znám pouze Marcela Gecova, takže nějaká velká rivalita tam není.
     
    14:43
    Vítězslav Lavička o nasazení Tomáše Ujfalušiho: Tomáš svým výkonem ve Zlíně naznačil, že má velmi blízko do základní sestavy. Jestli ho ale nasadím už do derby, o tom nejsem v tuto chvíli rozhodnutý.
     
    14:42
    Bořek Dočkal: Zápas se Slavii je historicky ještě prestižnější než ten proti Plzni. Jinak ale jméno soupeře moc neřeším. Já jsem přišel do Sparty s tím, abych vyhrál titul, to je pro mě to nejdůležitější.
     
    14:40
    Vítězslav Lavička: Všichni víme, v jaké je Slavia situaci. Ten rozdíl v tabulce samozřejmě vnímáme, přesto jde o houževnatého soupeře, který bude hrát na vítězství. Uspět ale budeme chtít i my.
     
    14:38
    Vítězslav Lavička: Po zdravotní stránce jsou až na Lukáše Juliše s Matějem Hybšem všichni v pořádku.
     
    14:36
    Úvodní slovo si bere trenér Lavička. "Na zápas se Slavií se samozřejmě velmi těšíme. Respektujeme sílu soupeře, ale i do tohoto utkání půjdeme s jednoznačným cílem zvítězit," říká kouč Letenských.
     
    14:35
    Tisková konference právě začala.
     
    Novinářům budou k dispozici trenér Vítězslav Lavička a záložníci Josef Hušbauer s Bořkem Dočkalem.
     
    Setkání s novináři proběhne v kabině A-týmu v Tréninkovém centru na Strahově a mluvit se bude především o nadcházejícím derby pražských "S", které se uskuteční už tuto sobotu v Edenu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:30.

    Ondřej Huml