Berani Zlín – K. Vary 3:1 (kon.) | Slavia – Hradec Králové 2:1 (po pr.) | Pardubice – Kladno 4:0 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Plzeň – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.)
Liberec – Sparta Praha 6:5 (kon.)
po s.n. (0:1)
Piráti Chomutov
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
cz Nedeľa 22.09.2013, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Verva Litvínov Autorem branky je FRANTIŠEK LUKEŠ.
     
    59:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Lukáš Pulpán nahodil kotouč na bránu a před Francouzem se strhla obrovská mela. Volný kotouč vzal do své moci DAVID HRUŠKA a vypálil přesně pod břevno odkryté klece. Je srovnáno! Asistence: Ľuboš Bartečko.
     
    45:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva vytěžila ze svého tlaku maximum. Richard Rapáč našel svou přihrávkou před bránou volného KAMILA PIROŠE, který okamžitě vystřelil a kotouč propadl Hanuljakovi někde pod lapačkou. Asistence: Richard Rapáč, Martin Ručinský.
     
    12:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Hosté využili krátkou přesilovku. FRANTIŠEK LUKEŠ se směrem do útočného pásma nijak nerozpakoval a ještě před modrou čarou se mohutně napřáhl a propálil Hanuljaka. Asistence: Petr Kousalík, Viktor Hübl.
     
    03:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Litvínovští si nerozuměli ve středním pásmu a kotouče se chopil Jozef Balej, který přihrál JAROSLAVU SVOBODOVI. Ten udělal v útočném pásmu kličku do středu hřiště a výstavní střelou trefil pravý horní roh Francouzovy klece! Asistence: Jozef Balej.

    Kryštof Kousal

    Góly a asistencie: 4. Svoboda (Balej), 60. Hruška (Bartečko) – 13. Lukeš (Kousalík, Hübl), 46. Piroš (Rapáč, Ručinský), rozh. náj. Lukeš


    Piráti Chomutov: Hanuljak – Lakos, Malec, Šulák, Pulpán, Kučný, Bartejs, Mazanec – Balej, Svoboda, Bartečko (C) – Hruška, Divíšek, Hromas – Hřebejk, Sikora, Šagát – Kaše, Kämpf, Račuk.
    HC VERVA Litvínov: Francouz – Zeman, Stříteský, Chaloupka, Gula, Pavelka, Kousalík – Lukeš, Hübl, Majdan – Trávníček (C), Hanzl, Martynek – Ručinský, Piroš, Rapáč – Pšurný, Černý, Jurčík.

    Rozhodca: Jeřábek, Salonen – Jelínek, Pešek

    Diváci: 5525 (vyprodáno)