Kladno – Bohemians 8:9 (kon.) | Chodov – Pardubice 8:5 (kon.) | Bulldogs – Liberec 5:4 (po pr.)
Vítkovice – Sparta 5:4 (po pr.) | Tatran – Ostrava 5:4 (kon.)
koniec
Kanonýři Kladno
8:9 (4:4, 2:4, 2:1)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 22.09.2013, 17:00 • SH BIOS Kladno • Livesport Superliga (CZ)
     
    59:59
    Bohemians právě vstřelili branku! Tak tohle je pro Kladno až příliš kruté! Domácí inkasují gól necelou vteřinu před koncem třetiny a odcházejí z duelu s prázdnou. O všem rozhodl VOJTĚCH BAGIN. Asistence: Marek Chlumský.
     
    49:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Diváci jásají, Kladno vyrovnává na 8:8! Zatímco v předchozích dvou duelech zaznamenali domácí hráči jen jeden pouhý střelecký úspěch, dnes je to jiná káva! Autorem osmé branky je FILIP FILIPOVIČ. Asistence: Tomáš Kindl.
     
    46:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A přeci bude drama! JAN LOUVAR snižuje se štěstím na rozdíl jednoho gólu, přičemž se dnes jedná už o jeho čtvrtou přesnou trefu! Asistence: Dušan Přívara.
     
    37:20
    Bohemians právě vstřelili branku! A je po neprůstřelnosti, kterou ukončila paradoxně asi nejméně nebezpečná střela v této přesilovce. Gól si připsal MARTIN POLÁČEK. Asistence: Martin Šimek.
     
    32:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pacan zaznamenává další asistenci. Tentokrát z jeho nahrávky těžil DUŠAN PŘÍVARA, který dostává Kladno do kontaktu! Asistence: Filip Pacan.
     
    30:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    S blížícím se koncem přesilové hry se domácím daří snížit na rozdíl dvou branek. Střelu Pacana šikovně tečoval KAREL EICHLER. Asistence: Filip Pacan.
     
    22:46
    Bohemians právě vstřelili branku! Využitá přesilovka. Do černého zamířil VOJTĚCH BAGIN a brankář Pošta míří na střídačku. Šanci nyní dostává Jakub Výtisk. Asistence: Martin Šimek.
     
    20:32
    Bohemians právě vstřelili branku! Pohledná kombinace hostů končí další brankou a domácím možná právě ujíždí onen pověstný "vlak". Autorem branky je MAREK ZAPLETAL. Asistence: Martin Poláček.
     
    20:12
    Bohemians právě vstřelili branku! Výtečný vstup do druhé části hry v podání pražského celku. MARTIN ŠIMEK posílá míček za záda domácího brankáře a Bohemians opět vedou. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    17:10
    Bohemians právě vstřelili branku! Tentokrát Bohemians výhodu muže v poli využívají. Bagin našel DAVIDA ŠIMKA, který se nerozpakoval a bez přípravy prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    14:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAN LOUVAR zaznamenává hattrick a posílá Kladno k radosti přihlížejících opět do vedení! Domácí střelec měl nyní po Pacanově přihrávce relativně snadnou úlohu. Asistence: Filip Pacan.
     
    12:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Spolupráce JANA LOUVARA s Přívarou přináší další ovoce, když je po zakončení druhého jmenovaného stav opět totožný. Sledujeme vskutku divokou pasáž utkání. Asistence: Dušan Přívara.
     
    11:53
    Bohemians právě vstřelili branku! No vida! Registrujeme další povedený obrat, nyní pro změnu na straně Bohemians. Třetí branku favoritů přidal TADEÁŠ VELECHOVSKÝ. Asistence: Jakub Kordoš.
     
    11:35
    Bohemians právě vstřelili branku! Radost domácích je pryč, tentokrát skórují hosté. O vyrovnání se postaral MAREK ZAPLETAL. Asistence: Martin Poláček.
     
    10:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí florbalisté dokonávají obrat, tuhle pasáž hry si hráči Bohemians za rámeček nedají. Souhra Přívary s JANEM LOVAREM přináší Kladnu vedení. Asistence: Dušan Přívara.
     
    10:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A nyní Kladno dokonce srovnává krok! Autorem branky je FILIP FILIPOVIČ, který se prezentoval pohlednou individuální akcí. Bez asistence.
     
    03:28
    Bohemians právě vstřelili branku! Nyní už přišlo a je z toho hned úvodní branka zápasu. Střelu Šimka dokázal gólman Pošta vyrazit, pouze však na hůl MARKA CHLUMSKÉHO, který přesnou trefou nad rameno otevírá skóre duelu. Bez asistence.

    Filip Lefenda

    Góly a asistencie: 11. Filipovič, 11. Louvar (Přívara), 13. Louvar (Přívara), 15. Louvar (Pacan), 31. Eichler (Pacan), 33. Přívara (Pacan), 47. Louvar (Přívara), 50. Filipovič (Kindl) – 4. Chlumský, 12. Zapletal (Poláček), 12. Velechovský (Kordoš), 18. Šimek D. (Bagin), 21. Šimek M. (Bagin), 21. Zapletal (Poláček), 23. Bagin (Šimek M.), 38. Poláček (Šimek M.), 60. Bagin (Chlumský)


    Kanonýři Kladno: Pošta (Výtisk) – Slivka, Filipovič, Přívara, Holčák, Pojar, Pacan, Lacko, Prošek, Ondrejička, Eichler, Škarda, Kindl, Louvar, Houdek
    FbŠ Bohemians: Rytych (Cimbálek) – Velechovský, Šimek M., Bagin, Forman, Lupáč, Kordoš, Zapletal, Šimek D., Poláček, Szabo, Čihák, Chlumský, Hluchý, Höffer, Kozák, Růžek, Šárka

    Rozhodca: Miroslav Kulhánek a Petr Michálek