Kladno – Bohemians 8:9 (kon.) | Chodov – Pardubice 8:5 (kon.) | Bulldogs – Liberec 5:4 (po pr.)
Vítkovice – Sparta 5:4 (po pr.) | Tatran – Ostrava 5:4 (kon.)
koniec po predl.
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:4 (1:1, 1:2, 2:1 - 1:0)
ACEMA Sparta Praha
cz Nedeľa 22.09.2013, 17:15 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga (CZ)
     
    61:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na vítěznou jsme nemuseli čekat ani dvě minuty! Dorážkou za záda Beneše se prezentuje JAKUB HUBÁLEK. Asistence: Zdeněk Žák.
     
    59:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali patnáct vteřin před koncem třetí třetiny vyrovnávací branky, o kterou se dorážkou postaral MIROSLAV ŠNAJDR. Asistence: Michal Vrtiška.
     
    54:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přímo parádní akci vymysleli hráči domácího celku, když Šebesta přihrával na střed hřiště, kde stál připraven JAKUB HUBÁLEK. Ten z první umístil střelu přímo do horního rohu Benešovy svatyně. Asistence: Jan Šebesta.
     
    46:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vteřinu před vypršením trestu sparťanského hráče se přesnou střelou prosazuje LUKÁŠ VELTŠMÍD, který tak vyrovnává skóre dnešního utkání. Asistence: David Matúš.
     
    38:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v dnešním utkání ujímají vedení! Střelu příklepem vyslal na Součka MARTIN REBRO, který měl dostatek štěstí k překonání domácího brankáře. Asistence: Miroslav Šnajdr.
     
    31:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do další šance, kterou již využili. Do situace 2 na 1 se dostal ONDŘEJ KAŠPÁREK, který trefil mezeru u bližší tyče domácí branky. Asistence: Jan Denemark
     
    23:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí si vynahradili neproměněnou standardní situaci. LUKÁŠ VELTŠMÍD si našel místo nad ležícím Benešem a pohotově zavěsil. Bez asistence.
     
    13:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté rychlým protiútokem vyrovnávají skóre dnešního zápasu. Pohlednou akci Sparty zakončoval JAN DENEMARK, který dostal míček za záda Součka. Asistence: Ondřej Kašpárek.
     
    05:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tady první branku dnešního utkání! Autor rozehrávky LUKÁŠ HRUBÝ se sám dostal ještě do brankoviště, odkud se dostal k dorážce a poslal tak míček za záda Beneše. Bez asistence.

    Petr Blakala

    Góly a asistencie: 6. Hrubý, 24. Veltšmíd, 47. Veltšmíd (Matúš), 55. Hubálek (Šebesta), 62. Hubálek (Žák) – 14. Denemark (Kašpárek), 32. Kašpárek (Denemark), 39. Rebro (Šnajdr), 60. Šnajdr (Vrtiška)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček, Ciompa – Hrubý, Jankulár Pe., Brus, Žák, Moczko, Žydel, Šebesta, Koňařík, Hájek, Hubálek, Veltšmíd, Jastřembský, Jankulár Pa., Matúš
    ACEMA Sparta Praha: Beneš (Kotouček) – Kadoch, Denemark, Kašpárek, Čermák, Vrána, Smetana, Duchek, Marvánek, Rebro, Rodina, Svatoš, Vrtiška, Šnajdr, Strachota, Němeček M., Němeček P.

    Rozhodca: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 184