Čeljabinsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Novgorod 1:2 (kon.) | Riga – Viťaz 6:1 (kon.)
Lev – D. Moskva 2:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 2:1 (po pr.)
koniec
Lev Praha
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Dynamo Moskva
Sobota 21.09.2013, 17:30 • Tipsport Aréna, Praha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu sme napokon už góly nevideli, no Pražania predviedli fantastickú defenzívnu činnosť na čele s gólmanom Vehanenom, ktorý chytal v skvelej forme. Hostia síce mohli vyrovnať v presilových hrách, keď sa do najväčšej šance dostal Gorovikov, no ten trafil len hornú žŕdku domácej brány.

    Pražania si doma ponechávajú tri body, zatiaľčo majstri z Dinama Moskva odchádzajú bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:58:17)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Pražania sa bránia veľmi dobre a vyzerá to tak, že si svoje víťazstvo dokážu ustrážiť!
     
    59:36
    Hra sa opäť prerušila pred bránou Prahy. Následne sa bude vhadzovať v ľavom útočnom kruhu Dinama Moskva.
     
    59:30
    Po dve minúty si za hrubosť odpykajú hráči Martins Karsums a Martin Ševc.
     
    59:30
    Po skvelom zákroku gólmana Vehanena, ktorý vo svojej lapačke zachytil puk po delovke od Gorovikova, sa pred bránou Prahy odohrala poriadna potýčka, po ktorej sa bude vylučovať na oboch stranách!
     
    59:17
    Hráči Dinama Moskva si puk prihrávajú v útočnom pásme, no hokejisti Leva sú zatiaľ v strehu a veľmi dobre sa bránia. Uvidíme, čo sa podarí hosťom ešte vymyslieť.
     
    58:46
    Z pravej strany tvrdo pálil Karsums, no jeho delovku napokon gólman Vehanen úspešne zblokoval na zadný mantinel svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    58:01
    Moskovčania sa odhodlali hrať v šestici! Gólman Lazušin teda ostáva na striedačke a je tu powerplay Dinama!
     
    57:50
    Moskovskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Niko Kapanen.
     
    57:14
    Momentálne sa puk nachádza v strednom pásme, kde ho majú v moci domáci Levi. Dinamo však veľmi dobre forčekuje a snaží sa vyrovnať.
     
    56:40
    Domáci hrajú už v plnom počte, no ešte predtým mali hokejisti Dinama obrovskú šancu na vyrovnanie, no Gorovikov príliš dlho premýšľal so zakončením na ľavej strane a napokon trafil len hornú žŕdku pražskej brány!
     
    56:15
    Z ľavej strany tvrdo pálil hosťujúci Novák, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná jedným z hráčov Leva len na zadný mantinel.
     
    55:28
    Moskovčania sa s pukom usadili v útočnom pásme, no momentálne sa im veľmi nedarí. Po delovke od Cvetkova puk zachytil pozorný Klepiš, ktorý puk vyhodil cez všetky čiary.
     
    54:40
    Pražania hrali už v plnom počte, no následne sa domáci O'Byrne previnil hákovaním, po ktorom si Dinamo zahrá v početnej výhode.
     
    54:24
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Pestuško, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z domácich hráčov len na ochrannú sieť.
     
    53:46
    Hokejisti Moskvy hrajú už v plnom počte a momentálne sa začala ich krátka presilová hra. Pražania sa však zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    52:50
    V hre štyroch na štyroch sa obom tímom veľmi nedarí. Momentálne sa pražskí hokejisti previnili jasným zakázaným uvoľnením.
     
    52:17
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Hosťujúceho Kokareva nepríjemným podrazením zložil k ľadu v strednom pásme domáci Oystrick.
     
    51:45
    Pražskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Alexej Sopin.
     
    51:25
    Moskovskí hokejisti intenzívne napádajú pražskú rozohrávku puku z obrannej tretiny a zatiaľ sa im to darí veľmi dobre. Uvidíme, ako dlho im to vydrží.
     
    50:58
    Hokejisti Prahy si opäť mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením. Dinamo má teda výhodu vhadzovania v útočnom pásme.
     
    50:24
    Obaja brankári si na svoje kontá pripísali dobré zákroky, po ktorých zneškodnili nahodenia svojich súperov na ich brány.
     
    49:54
    Moskovčania majú puk vo svojej moci za vlastnou bránou a snažia sa založiť rýchly útok, no Levi veľmi dobre forčekujú a nedávajú svojim súperom veľa priestoru.
     
    49:27
    Momentálne sa puk nachádza prevažne v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    48:43
    Z tesnej blízkosti pred gólmanom Lazušinom tvrdo pálil domáci Christensen, ktorý bol v samostatnom úniku, no pozorný gólman Moskvy puk zachytil pod svojim pravým betónom!
     
    48:04
    Moskovčania sa snažili preniknúť s pukom pred gólmana Vehanena, no napokon sa previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    47:20
    Gorovikov prevetral betóny gólmana Vehanena strelou z pravej strany, no pozorný pražský brankár bol v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    46:56
    Marek Kvapil predviedol veľmi dobrý obranný zákrok, po ktorom odstavil pri zadnom mantineli aktívneho Vránu. Následne sú pri puku hokejisti Leva.
     
    46:07
    Pražania sa usadili v útočnom pásme, kde si puk zatiaľ veľmi dobre prihrávajú. Moskovská defenzíva je však v strehu a nič nenecháva na náhodu.
     
    45:40
    Domáci hokejisti sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Vehanenom. Konkrétne po jeho ľavici.
     
    45:13
    Novotný tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Lazušin napokon dokázal svojou vyrážačkou poslať až na ochrannú sieť.
     
    44:50
    Moskovčania sa tentokrát previnili postavením mimo hry. Po ňom sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    44:18
    Pražskí Levi sa dostali pod mierny tlak hostí vo svojom obrannom pásme a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Vehanenom.
     
    43:46
    Klepiš sa s pukom predral do útočného pásma po ľavom krídle, no následne sa k nemu pristavila dvojica moskovských obrancov, ktorá mu puk uchmatla.
     
    43:08
    Domáci Řepík potiahol puk po pravom krídle a následne tvrdo vystrelil, no gólman Lazušin bol v strehu a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    42:50
    Novák nahodil puk na bránu Leva, no gólman Vehanen zasahovať nemusel, keďže ešte pred ním puk upratal do bezpečia jeden z domácich obrancov.
     
    42:24
    Dinamo Moskva si mierne nerozumelo vo svojej ofenzívnej rozohrávke a následne poslalo puk cez všetky čiary za cenu zakázaního uvoľnenia.
     
    41:54
    Glazačev nahodil puk na bránu pražského Leva, kde bol však gólman Vehanen v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji a následne prerušil plynulosť hry.
     
    41:18
    Do útoku sa po dlhšom čase dostali aj hokejisti Moskvy, no tí nedokázali ohroziť bránu gólmana Vehanena. Následne sa Levi oslobodili vyhodením puku do stredného pásma.
     
    40:43
    Z ľavej strany tvrdo pálil Niko Kapanen, no jeho delovku gólman Lazušin vyrazil na ochrannú sieť. Následne sa bude vhadzovať naľavo od moskovskej brány.
     
    40:05
    Po súboji v stredovom kruhu, kde sa bojovalo o výhru v úvodnom buly sa k puku dostali domáci hráči pražského Leva, ktorí sa snažia niečo vymyslieť.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V druhej tretine tohto stretnutia sa ofenzívne prebudili aj hokejisti Dinama Moskva, no najskôr im v 24. minúte musel dať impulz domáci Niko Kapanen, ktorý po skvelej prihrávkovej kombinácii Pražanov dokázal bez problémov prekonať gólmana Lazušina. Za Moskvu skóroval v 34. minúte Maxim Pestuško, ktorý svojou delovku po prihrávke od Komarova nedal Vehanenovi žiadnu šancu.

    Podarí sa Pražanom udržať si svoj náskok alebo Dinamo dotiahne tento zápas do predĺženia?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:53
    Ševc tvrdo pálil spoza ľavého kruhu, no gólman Lazušin bol v strehu a puk reflexívne zachytil vo svojej lapačke! Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    39:27
    Hokejisti Dinama Moskva hrajú už v plnom počte, no stále sa musia brániť, keďže ich súperi sú v útočnom pásme, kde ich poriadne ohrozujú.
     
    38:57
    Novotný zachytil letiaci puk na hranici ľavého kruhu a tvrdo pálil, no gólman Lazušin bol v strehu a puk dokázal stlmiť svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    38:26
    Pražania sa dostali do útočného pásma, no mierne si nerozumeli vo svojej rozohrávke a poslali puk na hokejky svojich súperov. Tí sa opäť oslobodili vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    37:53
    V úvode pražskej presilovej hry sú pri puku hosťujúci Moskovčania, ktorí sa zatiaľ poľahky oslobodzujú, no uvidíme, ako dlho im to vydrží.
     
    37:24
    Hokejisti Dinama boli niekoľko sekúnd v plnom počte, no opäť budú hrať v oslabení. Cvetkov sa previnil držaním Nakládala.
     
    36:42
    Od modrej tvrdo pálil Ševc, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z hráčov Dinama na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude po ľavici gólmana Lazušina.
     
    35:53
    Moskovčania sa prvému presilovkovému útoku domácich dokázali ubrániť a následne puk vyhodili cez všetky čiary. Pražania sa teda musia vrátiť.
     
    35:20
    Hokejisti pražského Leva si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche odchádza sadnúť Glazačev.
     
    34:52
    Momentálne sú pri puku hráči domáceho tímu LEV Praha, ktorí sa snažia zo stredného pásma preniknúť pred gólmana Lazušina. Zatiaľ sa im však v tom veľmi nedarí.
     
    34:18
    Z rýchleho protiútoku sa do skvelej gólovej šance dostal Nakládal, ktorý mal však puk na bekhende a následne pálil z otočky. Gólman Lazušin jeho delovku napokon zblokoval na zadný mantinel.
     
    33:31
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia dokázali zo svojho ofenzívneho tlaku vyťažiť kontaktný gól! Leo Komarov vybojoval puk za pražskou bránou a následne skvelou prihrávkou našiel na hranici ľavého kruhu MAXIMA PESTUŠKA! Ten svojou delovkou z prvej nedal gómanovi Vehanenovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Leo Komarov.
     
    33:20
    Hostia sa usadili pred pražskou bránou, kde si vytvárajú dobrý ofenzívny tlak. Pražania však zatiaľ veľmi dobre odolávajú.
     
    32:46
    Jalasvaara sa dostal k zakončeniu od modrej čiary, no jeho projektil bol napokon jedným z hráčov Prahy zblokovaný k bezpečnému bočnému mantinelu.
     
    32:16
    O puk sa momentálne tuho bojuje za pražskou bránou, kde majú však domáci miernu prevahu. Tá im následne pomohla k založeniu ďalšieho útoku.
     
    31:36
    Cingel sa dostal do dobrej šance na pravej strane, no jeho delovku gólman Lazušin dobre videl a puk svojim pravým betónom vyrazil na ochrannú sieť!
     
    31:10
    Levi sa napokon dokázali ubrániť v tomto oslabení a následne sa okamžite dostali k puku a útočia. Dnes sú domáci oveľa lepší ako úradujúci moskovskí majstri.
     
    30:43
    Levi sa nakrátko usadili v útočnom pásme a následne si vybojovali vhadzovanie pred gólmanom Lazušinom. Uvidíme, či sa im podarí niečo vymyslieť.
     
    30:20
    Cvetkov potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma a následne sa snažil niečo vymyslieť, no nepodarilo sa mu to. Pražská defenzíva ho od puku v správny čas efektívne odstavila.
     
    29:46
    Komarov uvoľnil dobrou prihrávkou pred pražskú bránu aktívneho Gorovikova, no ten napokon z pravej strany trafil len dobre postavené betóny gólmana Vehanena.
     
    29:06
    Moskovčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť domáci útočník Lukáš Cingel.
     
    28:52
    Mosaljov aktívne napádal pražskú rozohrávku a napokon sa mu podarilo získať puk. Pražania sa však stále dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    28:22
    Od modrej tvrdo pálil Novák, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný jedným z domácich hráčov len mimo pražskej brány.
     
    27:55
    Hokejisti Dinama Moskva hrajú už v plnom počte a momentálne sú pri puku. Po prestriedaní formácie sa snažia zaútočiť.
     
    27:07
    Hokejisti Dinama Moskva hrajú už vo štvorici, no stále sa musia brániť početnej prevahe ich dnešných súperov z Prahy, ktorí aktívne útočia.
     
    26:41
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil domáci Klepiš, no jeho delovku gólman Lazušin dobre videl a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    26:08
    Z ľavej strany tvrdo pálil domáci Novotný, no jeho delovku gólman Lazušin úspešne vyrazil do bezpečia svojou dobre osadenou výstrojou.
     
    25:28
    Domáci Oystrick bol tvrdo faulovaný hosťujúcim Pestuškom tesne pred pražskou bránou. Pestuško si odpyká dvojminútový trest za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou. Je tu teda presilová hra 5 na 3 pre Prahu!
     
    25:06
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci Karsums.
     
    24:53
    Pražskí hokejisti hrajú pri avízovanom vylúčení v šestici, no Dinamo sa zatiaľ veľmi dobre bráni a nič nenecháva na náhodu.
     
    24:13
    Gólman Lazušin si na svoje konto ďalší dobrý zákrok, keď zachytil puk vo svojej lapačke po tvrdej strele z pravého kruhu od Řepíka.
     
    23:48
    Pražský kapitán Novotný tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Lazušin bol v strehu a puk dokázal svojou vyrážačkou vyraziť na ochrannú sieť
     
    23:29
    Lev Praha dala gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Pražský kapitán Novotný vyhral súboj o puk pri zadnom mantineli, následne prihrával na Klepiša, ten posunul puk na hranicu pravého kruhu, kde stál NIKO KAPANEN. Ten svojou delovkou trafil takmer prázdnu bránu Dinama. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Klepiš a Jiří Novotný.
     
    23:06
    Pestunov preveril gólmana Vehanena jemnou strelou z ľavej strany, no ochranca pražskej svätyne napokon uspel a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    22:51
    Gólman Vehanen si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojou hokejkou zblokoval nahodenie puku na jeho bránu, ktoré zahral Cvetkov.
     
    22:05
    Solovjov preveril svoju hokejku na hranici pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Vehanen úspešne zblokoval svojimi betónmi na zadný mantinel.
     
    21:45
    Nakládal chcel dopredu vysunúť Sekáča, no napokon sa mu to nepodarilo. Domáci sa teda previnili jasným zakázaným uvoľnením.
     
    21:15
    Hokejisti Dinama Moskva sa dostali do stredného pásma, no napokon boli zastavení hvizdom čiarového rozhodcu, ktorý tentokrát avízoval jasné zakázané uvoľnenie.
     
    20:43
    Řepík si potiahol puk na ľavý kruh a následne z otočky tvrdo pálil, no gólman Lazušin bol v strehu a puk dokázal svojimi betónmi zblokovať na zadný mantinel.
     
    20:06
    V úvode druhej tretiny vyhrali vhadzovanie puk hokejisti Leva Praha, ktorí sa nakrátko stiahli do vlastnej obrannej tretiny, no už po malej chvíli sa snažia zaútočiť.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Pomer striel v prvej tretine:
    HC LEV Praha vs. Dinamo Moskva – 14 vs. 5
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola pomerne vyrovnaná, keď sa oba tímy dostali do niekoľkých vyložených gólových šancí, no brankári Vehanen a Lazušin napokon dokázali vyriešiť problémy pred svojou bránou. V 13. minúte však inkasoval práve gólman Moskvy – Lazušin, ktorý nedokázal zastaviť gólovú dorážku Lukáša Cingela, ktorý zasunul puk popod jeho ľavý betón do moskovskej brány.

    Podarí sa Moskovčanom v druhej tretine zabrať a aspoň vyrovnať?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:46
    Hráči hosťujúceho Dinama Moskva sa dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte, no ich súperi im zatiaľ veľa priestoru na útočnú kombináciu nedávajú.
     
    19:18
    Domáci sa opäť usadili v útočnom pásme, kde sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po nepresnej strele od Birnera sa gólman Lazušin predviedol dobrým zákrokom.
     
    18:56
    Cvetkov sa dostal k puku na pravej strane v obrannom pásme a následne ho vyhodil cez všetky čiary až za pražskú bránu. Levi sa teda musia vrátiť.
     
    18:20
    Gólman Vehanen si na svoje konto v oslabení pripísal fantastický zákrok, keď dokázal zneškodniť únik Komarova a jeho následné zakončenie z pravej strany!
     
    17:31
    Pražania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Dominik Graňák.
     
    17:08
    Hokejisti pražského Leva sú pri puku v útočnom pásme a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Dinamo sa veľmi dobre bráni.
     
    16:39
    Hokejisti pražského Leva sa dokázali vo svojom oslabení ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť.
     
    15:52
    Z pravej strany tvrdo pálil Kokarev, no jeho delovku gólman Vehanen zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji. Následne sú pri puku Pražania.
     
    15:28
    Cvetkov sa dostal do dobrej šance na pravej strane, no jeho delovka napokon skončila len tesne mimo pražskej brány. Gólman Vehanen zasahovať nemusel.
     
    14:31
    Moskovčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Řepík.
     
    14:18
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Komarov, ktorého delovku však gólman Vehanen napokon dokázal zachytiť vo svojej výstroji. Následne sa hra prerušuje kvôli posunutej bráne domácich.
     
    13:37
    Moskovčania sa snažia rýchlo vyrovnať, no momentálne sa im veľmi nedarí. Levi veľmi dobre napádajú rozohrávku svojich dnešných súperov.
     
    12:49
    Lev Praha dala gól!
    Po telefonickom rozhovore s videorozhodcom sa pražskí Levi napokon dostávajú do vedenia! Po tvrdej delovke od Nakládala od modrej čiary gólman Lazušin napokon nezadržal puk pod svojimi betónmi a z dorážky ho prekonal LUKÁŠ CINGEL, ktorý otvára gólový účet tohto stretnutia. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Nakládal a Erik Christensen.
     
    12:49
    Od modrej tentokrát tvrdo pálil domáci Ševc, no jeho delovku napokon gólman Lazušin úspešne zachytil pod svojim ľavým betónom!

    Následne sa bude ešte telefonovať, keďže puk skončil po dorážke v moskovskej bráne, no tá sa medzitým posunula...
     
    12:18
    Moskovčania sa dostali k puku v strednom pásme, no následne o neho aj rýchlo prišli, keďže sa previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    11:52
    Dinamo Moskva je momentálne pri puku v útočnom pásme a snaží sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí. Pražania sa bránia veľmi dobre.
     
    11:16
    Komarov chcel bekhendovou dorážkou po strele od Gorovikova z ľavej strany prekonať gólmana Vehanena, no nepodarilo sa mu to. Pražský brankár puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    10:47
    Z ľavého kruhu nebezpečne nahodil puk na pražskú bránu Gorovikov, no ten napokon neohrozil gólmana Vehanena. Následne sú pri puku hráči pražského Leva.
     
    10:03
    Kapanen preveril gólmana Lazušina bekhendovou strelou z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil len v moci moskovského gólmana.
     
    09:38
    Momentálne sa puk presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia niečo vymyslieť. Aktívnejší sú síce pražskí Levi, no tím sa zatiaľ veľmi nedarí.
     
    08:52
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil domáci Sekáč, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná gólmanom Lazušinom len pri bočnom mantineli.
     
    08:19
    Momentálne sa puk nachádza pri gólmanovi Vehanenovi, kde ho majú v moci hráči domáceho Levu Praha. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť.
     
    07:33
    Domáci Řepík tvrdo pálil z pravej strany a dokázal zneškodniť gólmana Lazušina, no tento gól platiť nebude, keďže jeden z rozhodcov ešte predtým intenzívne fúkol do svojej píšťalky, čím hru prerušil.
     
    07:07
    Moskovčania sa napokon dokázali ubrániť aj v tejto početnej nevýhode a momentálne majú puk vo svojej moci, no nedarí sa im ohroziť gólmana Vehanena.
     
    06:43
    Vránov útok sa dostal pred gólmana Lazušina, kde si puk určitý čas prihrávali. Napokon sa však Moskovčania dokázali oslobodiť vyhodením puku.
     
    06:08
    Pražskí hokejisti sa snažia v presilovej hre dostať pred bránu gólmana Lazušina, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Moskovská defenzíva je v strehu a bráni sa veľmi dobre.
     
    05:48
    O'Byrne tvrdo pálil od modrej čiary, no gólman Lazušin bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    05:13
    Levi si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Alexander Bojkov.
     
    04:48
    Moskovčania sa napokon dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Levi sa stále snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    04:14
    Lazušin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď zachytil puk po delovke od Birnera z medzikružia, no Pražania si zatiaľ nedokážu vytvoriť ofenzívny tlak.
     
    03:24
    Hokejisti Levu Praha sa usadili v útočnom pásme, no napokon boli neúspešní a nedokázali prekonať moskovskú defenzívu. Následne sa hostia oslobodili vyhodením puku.
     
    02:48
    Pražskí Levi si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Babenko.
     
    02:17
    Dinamo Moskva sa snažili gólovo presadiť z rýchleho protiútoku, no napokon sa mu to nepodarilo. Levi dokázali priestor pred gólmanom Vehanenom rýchlo pokryť.
     
    01:59
    Sekáč sa odhodlal niekoľkokrát puk dorážať pred bránou hostí, no gólman Lazušin puk vyrazil a následne poslal svojich spoluhráčov do protiútoku.
     
    01:24
    Domáci Zacriksson chcel prihrávkou smerom dopredu nájsť Thörnberga, no to sa mu napokon nepodarilo. K puku sa dostali len obrancovia Dinama.
     
    00:39
    Pražský gólman Vehanen si na svoje konto pripisuje prvý úspešný zákrok, keď dokázal vo svojej výstroji skrotiť delovku od Gorovikova z pravej strany.
     
    00:06
    V úvode prvej tretiny sa k puku dostali hokejisti Dinama Moskva, no tí sa hneď previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Lazušinom.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC LEV Praha: Vehanen (Lukáš) – Oystrick, O'Byrne, Ševc, Nakládal, Gragnani, Němec, Mikuš – Novotný, Kapanen, Klepiš – Birner, Vrána, Řepík – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Cingel, Christensen, Danielsson.

    Dinamo Moskva: Lazušin (Bocharov) – Novák, Graňák, Solovjov, Jalasvaara, Bojkov, Mironov, Korjagin, Barancev – Komarov, Gorovikov, Pestuško – Karsums, Cvetkov, Kokarev – Glazačev, Babenko, Sopin – Kvapil, Pestunov, Mosaljov.

    Rozhodca: Mikael Nord, Jevgenij Romasko – Sergej Misjur, Stanislav Raming.
     
    KHL je v plnom prúde, v sobotu 21. septembra privíta pražský LEV na domácom ľade slávneho súpera – úradujúceho majstra KHL – Dinamo Moskva. Od tohto duelu si sľubujeme zaujímavý hokej plný pekných akcií a gólov.

    HC LEV Praha sa v aktuálnej sezóne celkom darí. Pražské levy majú na svojom konte 12 bodov, ktoré získali v šiestich zápasoch. Trikrát vyhrali v riadnom hracom čase, raz po predĺžení, raz po predĺžení prehrali a takisto raz prehrali v riadnom hracom čase. HC LEV môže akurát mrzieť domáca divácka návšteva, ktorá je na pražské pomery naozaj nízka. Dinamo Moskva je však atraktívny súper a možno práve preto si diváci na zimný štadión cestu nájdu. Naposledy hral LEV doma proti Torpedu Nižnij Novgorod, nad ktorým vyhral až po samostatných nájazdoch. LEV je 6. priečke západnej konferencie.
    Štatistika HC LEV Praha: 12 bodov, 3-1-1-1 (V-Vp-Pp-P), skóre 19:13, forma VpVPVV.

    Dinamo Moskva je na tom ešte lepšie, úradujúci majster je v tabuľke západu druhý so šestnástimi bodmi a päťbodovou stratou na SKA Petrohrad. Petrohrad totiž ešte ani v jednom zápase nezakopol a vo všetkých 7 dueloch bodoval naplno. Dinamo Moskva päťkrát vyhralo v riadnom hracom čase, raz prehralo po predĺžení a raz v riadnom hracom čase. Dinamo Moskva sa vo štvrtok predstavilo na ľade lotyšskej Rigy, kde podľahlo domácemu Dinamu 3:4 po samostatných nájazdoch.
    Štatistika Dinamo Moskva: 16 bodov, 5-0-1-1 (V-Vp-Pp-P), skóre 23:12, forma PpPVVV.

    Kto sa bude radovať zo zisku bodov? Šance sú vyrovnané, sledujte náš prenos, určite sa bude čo čítať. Tešíme sa na Vás, začíname krátko pred 17:30.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Góly a asistencie: 13. Cingel (Nakládal, Christensen), 24. Kapanen (Klepiš, Novotný) – 34. Pestuško (Komarov)


    Lev Praha: Vehanen (Lukáš) – Oystrick, O'Byrne, Ševc, Nakládal, Gragnani, Němec, Mikuš – Novotný, Kapanen, Klepiš – Birner, Vrána, Řepík – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Cingel, Christensen, Danielsson.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Bocharov) – Novák, Graňák, Solovjov, Jalasvaara, Bojkov, Mironov, Korjagin, Barancev – Komarov, Gorovikov, Pestuško – Karsums, Cvetkov, Kokarev – Glazačev, Babenko, Sopin – Kvapil, Pestunov, Mosaljov.

    Rozhodca: Mikael Nord, Jevgenij Romasko – Sergej Misjur, Stanislav Raming