Havířov – Třebíč 1:2 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Litoměřice – Olomouc 4:3 (kon.)
Benátky n/J – Most 4:1 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 3:5 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Sobota 21.09.2013, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    Je dobojováno! Ve třetí třetině se opět trefili pouze domácí, svůj druhou branku v zápase přidal Radek Hubáček. Dukla si tak připisuje další tři body za vítězství 3:1. Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (19:39:37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Nastalý závar před jihlavskou brankou uklidňuje David Rittich.
     
    59:25
    Vyhození Dukly končí na zakázané uvolnění. Hra se vrací před Ritticha, hostující brankář zůstává na střídačce. Také Ústí nad Labem si vyžádalo oddechový čas.
     
    59:11
    Hosté to zkusí v šesti!
     
    57:56
    Domácí jsou i nadále lepším celkem, Ústí je bezradné.
     
    57:05
    Domácí si vybrali oddechový čas.
     
    57:05
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak to byla exceletní akce v podání RADKA HUBÁČKA. Hbitý útočník se uvolnil u levého mantinelu, sjel si před Petráska a přesným bekhendem znovu rozjásal jihlavské publikum. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    55:25
    Filip Pavlík orazítkoval svou nenápadnou ranou od modré tyč! Při domácích ale stálo štěstí.
     
    54:38
    Tomáš Kaláb se nyní obětavě vrhnul do střely, čímž zabránil možnému nebezpečí. Následný protiútok Michala Veleckého úspěch neslavil.
     
    54:04
    David Rittich před dotírajícím forvardem hostí raději kotouč ukryl. Vhazovat se tak bude po pravici jihlavského muže v masce.
     
    53:05
    Hosté začínají šlapat na plyn, Duklu nyní řádně sevřeli. Svěřenci Petra Vlka se ale dokázali vymanit. Nadále se hraje převážně ve středním pásmu.
     
    51:18
    Hostující kombinaci nyní zastavuje postanení mino hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    50:25
    Hosté jsou v plném počtku, začíná tak jejich zkrácená přesilová hra.
     
    49:49
    Po několika šancích jihlavských hokejistů se bude znovu vylučovat. Tentokrát na domácí straně. Dvě minuty za podražení dostává Adam Zeman (JIH).
     
    48:25
    Ústecká trestná lavice zůstává zahřátá na nejvyšší možnou teplotu, dalším potrestaným je Jan Kloz (UNL).
     
    47:56
    Kotvanovu dělovku od modré Petrásek neviděl, se štěstím ale zasáhl a udržel svůj tým ve hře.
     
    47:29
    Další vyloučení na ústecké straně. Za sekání dostává dvě minuty Jan Alinč (UNL)
     
    46:18
    Současně jsou vyloučeni Václav Meidl (UNL) – krosček a Radek Hubáček (JIH) za nesportovní chování. Pokračuje tak početní výhoda Dukly.
     
    45:37
    Filip Seman se vymanil z rohu a bekhendem se pokusil překonat Petráska. Hostující brankář byl pozorný. Nedlouho poté orazítkoval plexisklo za ústeckou brankou Podlipnik.
     
    45:03
    Dukla si zahraje již čtvrtou přesilovou hru v utkání. Za aktr usedá Vladimír Brož (UNL).
     
    44:07
    Martin Kuřítko natáhl ke střele, avšak pálil těsně vedle pravé tyče. Následně se pokoušel do šance proháčkovat Michal Velecký. Toho ale hosté odzbrojili.
     
    43:18
    Michal Důras vyslal tvrdou pumelici, která zasáhla Petráska do masky. Hostující gólman je ale v naprostém pořádku.
     
    42:27
    Rychlý protiútok domácího celku skončil již v zárodku, přihrávka vzduchem se totiž dotknula hostující střídačky. Sudímu tento fakt neunikl.
     
    41:24
    Dukla je v úvodu třetí třetiny velmi aktivní. Evidentně touží dotáhnout souboj do vítězného konce.
     
    40:40
    Tomáš Čachoský se uvolnil, vybruslil do středu hrací plochy a nebezpečně vypáli. Petrásek však sklapl betony včas. Následně odraz Mockovy rány raději ukryl do rukavice.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá perioda utkání, ve které se dařilo lépe domácím. Do vedení poslal jihlavské hokejisty Radek Hubáček. Podaří se Dukle zdolat zaskočeného soupeře? Sledujte náš on-line přenos!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Lehké nahození Kotvana Petrásek zlikvidoval, totožně naložil také s dorážkou Tomáše Čachotského.
     
    39:24
    Další zakázané uvolnění ze strany hostí. Lvi dnes mají s rozehrávkou zcela evidentní problém.
     
    38:47
    Michal Důras dostal nabito do mezikruží, avšak ránu nestrefil ideálně. Nebezpečí tak hosté zažehnali.
     
    38:04
    David Rittich nyní nadvakrát zasáhl proti velké šanci hostí. David Tůma vyřešil přečíslení dvou na jednoho rychlou ranou, kterou domácí brankář pokryl. Stejně se počínal i s dorážkou druhého z ústeckých borců.
     
    37:20
    Jedovatá přízemní rána Oldřicha Kotvana skončila pod připraveným Petráskem. Buly bude vhozeno pro pravici ústeckého muže v masce.
     
    36:13
    Michal Důras se pokusil zaskočit Petráska nenápadnou, ale prudkou ranou z hranice modré čáry. Hostující brankář byl ale pozorný.
     
    35:21
    Po delší době se dostali ke střeleckému pokusu také ústečtí hokejisté. S ranou Jana Alinče si ale David Rittich bezproblémů proadil, ba dokonce se na ní smlsnul.
     
    33:40
    Dukla je p ovstřelení vedoucí branky při chutí, svého soupeře převyšuje především v předváděné aktivitě. Vypořádají se hosté s touto kritickou situací?
     
    32:32
    Dukla právě vstřelila branku!

    Obrat je dokonán! Michal Důras si všiml vystřídavšího RADKA HUBÁČKA, jemuž adresoval přesný pas. Jihlavský bojovník z mezikruží zamířil přesně pod ruku Petráska. Asistence: Michal Důras.
     
    30:51
    Tomáš Čachotský nyní díky své aktivitě pošetřil cenné vteřinky v útočném pásmu, za což jej jihlavské publikum odměňuje mohutným potleskem.
     
    30:18
    Po vlastní velké příležitosti, která ale úspěch neslavila, odchází Michal Důras (JIH) za podražení na trestnou lavici. Hosté si tak zahrají první přesilovou hru.
     
    30:01
    Po velké skrumáži před hostující brankou Petrásek raději ukrývá kotouč. Dukla tak stále vlastní útočné psámo.
     
    29:07
    Buly bude provedeno po levé ruce Michaela Petráska. Lvi vyhodili puk až na zakázané uvolnění. Kdeže je ta družina mocných Lvů, jejíž hra děsila všechny soky. Svěřenci Jaromíra Šindela působí spíše jako zakřiknutí kocouři.
     
    28:36
    Ofsajd také na jihlavské straně. U domácích příznivců se setkává s velkou nevolí, neboť by se dalo o správnosti tohoto výroku polemizovat.
     
    27:38
    Hosté se vydali po krátkém sevření do protiútoku, které však zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Hra začíná opět pomalu nabírat na tempu.
     
    26:11
    Hosté hrají v plném počtu, Dukle se v přesilové hře příliš zahrozit nepodařilo.
     
    24:58
    Opět je k vidění jihlavské přesilovkové trápení. Vybojovat útočné psámu museli domácí pomocí nahození, které ústecký gólman přikryl.
     
    24:11
    Třetí přesilová hra pro svěřence Petra Vlka. Ondřej Holomek (UNL) dostává dvě minuty za hákování.
     
    23:19
    Rozehrávka domácích končí na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje před jihlavského muže v masce.
     
    22:37
    Velmi nebezpečně se nyní prezentovali také hosté, kteří dlouho drželi Duklu v obranném sevření. Ke střeleckému pokusu se však nedostali, domácí se osvobodili.
     
    20:58
    Příchodem Filipa Semana se Dukla trefila do černého. Šikovný forvard nyní společně s Tomášem Čachotským a Adamem Zemanem zaměstnával hostující defenzivu. Zatím ale bez úspěchu.
     
    20:14
    Adam Zeman se pokoušel ihned po přechodu útočné modré vypálit. Kotouč se mu ale postavil, díky čemuž zamířil až do ochranné sítě. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní třetina, která přinesla zpočátku velmi vlažný hokej. Herní obraz se zlepšil po brance hostí, které poslal se štěstím do vedení Jaroslav Roubík. Jihlavské vyrovnání pak obstaral Jakub Kadlec. Jak dopadne toto vyrovnané utkání? Sledujte i nadále náš on-line přenos!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Po nadějně vypadající kombinaci se hosté znovu osvobozují. Tuto přesilovou hru si červenožlutí za rámeček určitě nedají.
     
    18:45
    Domácím se zatím početní výhoda nedaří, Ústí je velmi aktivní.
     
    18:05
    Po sérii příležitostí Dukly usedá na trestnou lavici další ústecký hráč. Urostlý Zbyněk Sklenička (UNL) se provinil hákováním.
     
    16:32
    Hosté jsou opět usazeni v útočném pásmu. Úspěch ale neslaví, jihlavská defenziva k nim přistupuje svižně. Veškeré dění se tak odehrává především u mantinelů.
     
    15:25
    Dukla právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno. JAKUB KADLEC obdržel kotouč, nabral rychlost a s ničím se nepáral. Ihned po po přejetí modré čáry vypálil a trefil přímo prostor mezi betonem a vyrážečkou Petráska. Asistence: Michal Důras.
     
    14:36
    Nahození domácích Petrásek raději ukryl do své lapačky, vhazovat se tak bude po jeho levici. Kamenem úrazu se zdá pro domácí býti především přechod přes útočnou modrou.
     
    13:05
    Zbytek početní býhody se Dukle příliš nevydařil, Lvi se bránili poměrně úspěšně. Na vyrovnání si tak musejí domácí počkat.
     
    12:12
    Tak to byl festival jihlavských šancí! Nejprve neuspěl nikým nehlídaný Kotvan, následně se nezdařila ani nadějně vypadající teč Kalábovy rány. Hosté teď mohou svému brankáři děkovat, vyrovnání bylo nasnadě.
     
    11:43
    Domácí si zahrají první přesilovou hru. Za držení usedá na lavici hanby Radomír Vaněk (UNL).
     
    10:34
    Nyní měla Dukla štěstí, ránu Holomka se pokoušel dorazit do sítě nikým nehlídaný Daniel Boháč. To se mu nakonec s přispěním navrátivších se jihlavských zadáků nepodařilo. Poté došlo mezi hostujícím forvardem a Oldřichem Kotvanem k menší rozmíšce. Vše se ale obešlo bez trestu.
     
    10:04
    Grin vyslal jedovatý kotouč směrem k Rittichovi. Jihlavský brankář nakonec neposedný kus gumové pryže zkrotil a schoval jej do rukavice.
     
    08:39
    Hosté mají po vstřelené brance územní převahu. Téměř minutu kobinovali v útočném pásmu, kde ale nic nevymysleli. Neúspěšná byla také odveta Marka Prokše, kterého ústečtí zadáci odzbrojili.
     
    07:09
    Na druhé straně hrací plochy se pokoušel briskně odpovědět Jakub Kadlec. Agilní forvard ale trefil svou střelou švihem pouze hruď hostujícího brankáře.
     
    06:40
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!

    Tak to je pro domácí skutečně velká smůla. JAROSLAV ROUBÍK se prohnal do útočného pásma, načež se z velkého úhlu pokusil přihrát spoluhráči. Touš si to ale s pomocí odrazu namířil přímo za překvapeného Davida Ritticha. Asistence: Martin Baránek.
     
    05:56
    Dějství se znovu odehrává spíše ve středním pásmu. Touha nedostat první branku je na obou stranách zcela evidentní.
     
    04:58
    Po vyhraném buly pálil od modré čáry ostře Tomáš Kaláb. Kotouč však zamířil mimo. Neúspěšně si počínal také Jiří Dobrovolný, proti kterému zasáhl výtečně Petrásek.
     
    04:22
    Po nepřesném pasu další icing, tentokráte na ústecké straně. Vhazovat se bude v jihlavské útočné třetině.
     
    03:24
    Hra zatím postrádá svižnější tempo, ani jeden z celků se nikam nežene. Prim v taktice hraje na obou stranách bezchybnost.
     
    02:08
    Po ofsajdovém postavení hostí následuje další zakázané uvolnění svěřenců Petra Vlka. Na řadě tak je opět buly po pravé ruce jihlavského mága.
     
    01:28
    Domácí hokejisté jsou v úvodu aktivnější, nyní se pokoušeli o rozvití další ofenzivní akce. Ta ale úspěch neslavila, puk doputoval přes všechny čáry. Hra se tak stěhuje zpět před Davida Ritticha.
     
    0:48
    První solidní příležitost Dukly! Filip Seman zavezl podél pravého mantinelu kotouč do útočného pásma, kde jej předložil zcela volnému Adamu Zemanovi. Ten ale prudký pas minul.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ledové ploše Horáckého zimního stadionu právě končí rozbruslení, hokejisté obou celků odcházejí do kabin. Ochozy se zatím plní jen velmi zřídka, doufejme, že tak kvalitní mužstvo, jakým Ústečtí Lvi navzdory nevydařenému úvodu soutěže bezpochyby jsou, přiláká o něco více fanoušků. Do startu duelu zbývá zhruba dvacet minut.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! V rámci čtvrtéh kola první ligy přivítá Dukla Jihlava celek HC Slovan Ústečtí Lvi. Hosté nezačali nový ročník příliš dobře, na svém kontě mají pouhé 2 body, které vytěžili v souboji s Litoměřicemi. Ve zbylách dvou duelech padli, nejprve nestačili na Kadaň, v předchozím kole pak na domácí půdě překvapivě podlehli Berounu. Svěřenci Petra Vlka mají zatím plný počet bodů, postupně dokázali zdolat Havířov, Benátky nad Jizerou a Most. Naváže Dukla na svou vítěznou šňůru, nebo nastane ústecké obrození? Úvodní buly bude vhozeno v tradičních 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 16. Kadlec (Důras), 33. Hubáček (Důras), 58. Hubáček (Čachotský) – 7. Roubík (Baránek)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Zadražil, Mocek, Dobrovolný, Podlipnik, Kaláb, Kotvan, Štebih – Čachotský, Zeman, Seman – Velecký, Hubáček, Krupka – Prokš, Mikeš, Důras – Kadlec, Kuřítko
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Dlouhý) – Pavlík, Grin, Černý, Brož, Vaněk, Vobořil, Holomek, Sklenička – Boháč, Vávra, Pořický, Tůma, Dostálek, Kloz, Alinč, Roubík, Meidl, Baránek, Budínský, Hanzl

    Rozhodca: Vampola – Klein, Klouda