Mönchengladbach – Braunschweig 4:1 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
4:1 (2:0)
Eintracht Braunschweig
Piatok 20.09.2013, 20:30 • Borussia Park • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    75
    Domáci poľahky prešli cez defenzívu súpera, Arango posunul loptu Krusemu, ten vystrelil z hranice pokutového územia. Lopta bola falšovaná, Petkovic ju tak len reflexívne vyrazil pred seba a dobiehajúci RAFFAEL mal jednoduchú pozíciu.
     
    72
    Loptu si na biely bod postavil MAX KRUSE a bezpečne ju umiestnil k pravej žrdi do protipohybu brankára.
     
    58
    Séria hrubých chýb v rozohrávke Borussie pokračuje, tentoraz už aj s gólovým trestom. Bellarabi dostal loptu od spoluhráča na pravú stranu, potiahol do šestnástky a ideálne naservíroval do stredu, kde si nabehol BOLAND a loptu usmernil za bezmocného brankára.
     
    31
    Obrana hostí zaspala, domáci sa dlhou loptou dostali do brejku, prvý pokus o center ešte obranca Braunschweigu odvrátil, lopty sa však zmocnil Kruse, oklamal obrancu, poslal mäkkučký center na voľného RAFFAELA, pre ktorého to už bola malina, poslať hlavičkou loptu do siete.
     
    22
    Domáci sa ujímajú vedenia, prešli teraz obranu rýchlo, na dva dotyky sa lopta ocitla až na kopačke Oscara WENDTA, ten si na hranici šestnástky zasekol okolo obrancu a tvrdou prízemnou strelou umiestnil loptu k vzdialenejšej žrdi.

    Marián Vychovalý

    Góly: 22. Wendt, 31. Raffael, 72. Kruse (pen.), 75. Raffael – 58. Boland

    Karty:   24. Xhaka (MON) – 1. Bellarabi (EBR), 73. Bicakcic (EBR)


    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Jantschke , Stranzl, Alvaro Dominguez , Wendt – Kramer , G. Xhaka – Herrmann , Arango – Raffael – M. Kruse.Tréner:: Favre
    Náhradníci: Heimeroth (B),Brouwers,Korb,Nordtveit,Younes,L. de Jong,Hrgota

    Eintracht Braunschweig: Petkovic – Kessel , Bicakcic , Dogan, Reichel – M. Caligiuri , Theuerkauf – Elabdellaoui , Boland – Bellarabi , Kumbela, Tréner: Lieberknecht
    Náhradníci: Davari (B),Perthel,Washausen,Kratz,Ademi,Jackson,Kruppke

    Diváci: 50064