Chelsea – Bazilej 1:2 (kon.) | Schalke – FCSB 3:0 (kon.) | Neapol – Dortmund 2:1 (kon.)
Marseille – Arsenal 1:2 (kon.) | Austria – Porto 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Zenit 3:1 (kon.)
AC Miláno – Celtic 2:0 (kon.) | Barcelona – Amsterdam 4:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
4:0 (1:0)
Ajax Amsterdam
Streda 18.09.2013, 20:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    75
    Barcelona dala gól! Raúl sa musí škrabkať po hlave, LIONEL MESSI ho pomaly, ale isto dobieha! Hviezdu Barcy nikto nebránil na hranici vápna, počkal si na pohyb hráčov a do protipohybu brankára pridáva k žrdi tretí gól. Zavŕšil tak hattrick.
     
    70
    Barcelona dala gól! Barca sa nikam neponáhľa, no napriek tomu nezabúda ani na útok. Pekný center do vápna poslal Neymar, najvyššie vyskočil GÉRARD PIQUÉ a je zrejme rozhodnuté.
     
    55
    Barcelona dala gól! Rozdielový hráč úraduje opäť a vychutnáva si potlesk v stoji. Rýchly brejk zakončil LIONEL MESSI kľučkou dovnútra vápna, bránil ho len jeden hráč a zblízka z pravej strany prestrelil Vermeera.
     
    23
    Barcelona dala gól! LIONEL MESSI krásnou strelou aj s pomocou ľavej žrde z nášho pohľadu nedal Vermeerovi žiadnu šancu a otvára skóre.

    Góly: 23. Messi, 55. Messi, 70. Piqué, 75. Messi

    Karty:   26. Moisnder (AJA), 86. Denswil (AJA)

    Nepremenená penalta: 77. Sigthorsson (AJA), brankár Valdes zneškodnil


    FC Barcelona: Valdes – Adriano, Mascherano, Pique (80. Bartra), Alves – Iniesta, Busquets, Fabregas (74. Xavi) – Neymar (75. Pedro), Messi, Sanchez.
    Ajax Amsterdam: Vermeer – van Rhijn, Denswil, Moisnder (75. Moisander), Blind (78. Schone), De Jong (60. Serero), Poulsen, Duarte – Krkič, Sigthorsson, Boilesen.