Spišská N. Ves – Topoľčany 4:3 (po pr.) | Michalovce – Prievidza 7:5 (kon.) | Prešov – SR 18 3:2 (kon.)
Trnava – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | Bardejov – Pov. Bystrica 8:0 (kon.) | Senica – Detva 6:4 (kon.)
koniec
HK Bardejov
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
HK 95 Považská Bystrica
Streda 18.09.2013, 17:30 • ZŠ Bardejov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    58:14
    Zorvan krásne prenechal puk ALEXANDROVI VALENTÍNOVI a ten trafil šibenicu a nedal šancu Hričinovi. Asistencie: Ivan Zorvan, Oliver Jokeľ.
     
    47:39
    Bardejov dáva druhý gól v oslabení v dnešnom stretnutí. Polaček vyhodil puk od vlastnej brány až na útočnú modrú a tam ho zlé spracoval Dubeň a FILIP VAŠKO mu puk zobral a povestným teplomerom zvyšuje na 7:0.
     
    32:24
    Bardejovská pätica rozobrala Považskú trojku na šrubky. Valentín posunul Boltunovi, ktorý stal pri ľavej tyčke brány a ten nič nevymýšľal a na druhej tyčke našiel svojho kamaráta TOMÁŠA HRIČINU, ktorý do prázdnej brány nemal problém.
     
    29:34
    IVAN ZORVAN teraz z kruhov namieril presne do šibenice Hričinovej brány. Asistencie: Juraj Dancsák, Ladislav Hopkovič.
     
    23:34
    Slavomír Hriňa stratil puk v strednom pásme, kde si ho našiel ONDREJ GMITTER a po kľučke Balušíka prestrelil Hričinu, ktorý dostal "teplomer". Bez asistencie.
     
    15:00
    V momente ako skončila presilovka Považskej tak Hriňa s Petrom Hričinom si nerozumeli za bránou a puk poslali na hokejku Jokeľovi, ktorý bol pred prázdnou bránou ale ten si ešte počkal na svojho kapitána JURAJA DANCSÁKA a naservíroval mu puk z akého sa nedalo mýliť a Peter Hričina znova dostáva gól medzi nohy.
     
    08:46
    Ladislav Ščurko teraz vybojoval puk za bránou a puk poslal na pripraveného OLIVERA JOKEĽA, ktorý z kruhov nachytal Hričinu na hruškách. Asistencie: Ladislav Ščurko, Tomáš Hričina.
     
    00:54
    Bardejov po 14 sekundách využíva presilovku. Kramárovu strelu od modrej tečuje LADISLAV ŠČURKO do opačnej strany jak išiel Hričina a otvára skóre. Asistencie: Dominik Kramár, Oliver Jokeľ.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Ščurko (Kramár, Jokeľ), 9. Jokeľ (Ščurko, Hričina), 15. Dancsák (Jokeľ), 24. Gmitter, 30. Zorvan (Dancsák, Hopkovič), 33. Hričina (Boltun, Valentín), 48. Vaško (Polaček), 59. Valentín (Zorvan, Jokeľ)


    HK Bardejov: Andreanin (Blažíček) – Krčula, Takáč, Valentín, Kramár, Slimák, Hopkovič, Polaček, Gajdoš – Gmitter, Šimčák, Baláž – Jokeľ, Ščurko, Hričina – Hajnik, Dancsák, Zorvan – Chovan, Boltun, Vaško.
    HK 95 Považská Bystrica: Hričina (Buliš) – Hriňa, Balušík, Dubeň, Leško, Šuda – Valach, Kostelanský, Koleda – Ligas, Vokulič, Kudlej – Pardavý, Bustín, Buliš.

    Rozhodca: Lauff – Bogdaň, Hric