Čeljabinsk – Novokuzneck 5:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižnekamsk – Chabarovsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Záhreb 6:2 (kon.) | Jaroslavľ – S.Moskva 1:2 (1:2 po s.n.)
A. Mytišči – Doneck 1:0 (kon.) | Petrohrad – Dinamo Minsk 5:1 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Streda 18.09.2013, 17:30 • Ice Place • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Petrohrad dal gól!
    Domácim sa predsa podarí vyhrať aj tretiu tretinu. KETOV dostal vynikajúcu prihrávku od Šipačjova, puk poslal presne do horného rohu Haugenovej brány, ktorý inkasoval prvý zásah od príchodu do brány. Asistencia : Šipačjov.
     
    34:50
    Petrohrad dal gól!
    A vzápätí je to už 4:1 ! S Minskom to nevyzerá dobre. Strelecky sa presadil VIKTOR TICHONOV, ktorý dostal prihrávku z poza brány a rýchlou strelou prekonal Lalendeho. Asistencia . Burdasov.
     
    34:01
    Petrohrad dal gól!
    Opäť je to o dva zásahy. Domáci sa presadili z nenápadnej akcia. SKAČKOV nahodil puk na bránu hostí od modre, čierne čudo skončilo na prekvapenie všetkých v bráne.
     
    30:10
    Dinamo Minsk dal gól!
    Začína sa nám to dramatizovať, hostia znížili na rozdiel jediného zásahu, o čo sa postaral PLATT, ktorý si zobral puk v obrannej tretine a doviedol ho až za chrbát Ježeova. Asistencia : Gavrus, Meech.
     
    18:10
    Petrohrad dal gól!
    Domácim sa ešte v druhej tretine podarilo dostať do výraznejšieho vedenia. ŠIPAČJOV nikým nekrytý vystrelil na brankára Minsku, ktorý ho vyrazil pred seba. Do vlastnej brány si ho zrazil Platt. Asistencia : Riazenski.
     
    3:30
    Petrohrad dal gól!
    Domáci po pár sekundách využívajú svoju presilovú hru. Tony Martensson zatiahol puk do rohu klziska, odkiaľ ho poslal ANDREJOVI KUTEIKINOVI, ktorý od modrej prekonal Lalandeho. Asistencia : TOny Martensson.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 4. Andrej Kuteikin (Tony Martensson), 19. Šipačjov (Riazenski), 35. Skačkov (Alexandrov, Ketov), 35. Tichonov (Burdasov), 58. Ketov (Šipačjov) – 31. Platt (Gavrus, Meech)


    SKA Petrohrad: Ježov (Korobov) – Chudinov, Semjonov, Kutějkin, Alexandrov, Judin, Rjasenskij– Martensson, Červenka, Thoresen, Panarin, Šipačjov, Ketov, Burdasov, Kučerjavenko, Tichonov, Makarov, Sigarjov, Malyšev, Skačkov
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Haugen)- Krajíček, Goroško, Šinkevič, Meech, Chernook, Filičkin, Lisovec – Micflikier, Kalužnyj, Platt, Gavrus, Zacharov, Irgl, Jefimenko, Stas, Meleško, Kitarov, Dadonov, Kirjuščenkov

    Rozhodca: Lalande (Haugen – 35. min) – Krajíček, Goroško, Šinkevič, Meech, Chernook, Filičkin, Lisovec – Micflikier, Kalužnyj, Platt, Gavrus, Zacharov, Irgl, Jefimenko, Stas, Meleško, Kitarov, Dadonov, Kirjuščenkov