Viťaz – D. Moskva 0:2 (kon.) | Barys – A. Mytišči 5:4 (kon.) | S.Moskva – Lev 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 2:1 (2:1 po s.n.)
koniec
Barys Nur-Sultan
5:4 (2:0, 2:3, 1:1)
Atlant Mytišči
Sobota 14.09.2013, 13:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:00
    Atlant Mytišči dál gól!
    Divoký zápas pokračuje, hostia hrali presilovku po ktorej sa dokázal presadiť RAFAEL BATYRŠIN strelou, ktorou prepálil všetko. Bez asistencii.
     
    49:26
    Barys Astana dala gó!
    JEVGENIJ BLOCHIN zvyšuje na rozdiel dvoch gólov! Nakorčuľoval si pre Grattonovu prihrávku a strelou príklepom nedal Galimovi šancu. Asistencie: Josh Gratton, Michail Rachmanov.
     
    38:51
    Atlant Mytišči dál gól!
    Dlho netrvalo a opäť je to len o gól. SERGEJ ŠMEJLOV si nakorčuľoval cez ľavý kruh až pred Jeremejeva, poslal naňho nechytateľnú delovku, ktorá skončila za jeho chrbtom! Asistencie: Alexander Kadejkin.
     
    35:36
    Barys Astana dala gó!
    Potrebný dôraz pred bránou ukázal KONSTANTIN PUŠKARJOV, ktorý dokorčuľoval pre nahodený puk od Žajlavova, poslal puk na Borisova, ktorý ho nedokázal pokryť! Asistencie: Talgat Žajlavov.
     
    30:30
    Atlant Mytišči dál gól!
    OLEG JAŠIN hneď znižuje perfektnou strelou bekhendom, keď si odkorčuľoval celú bránu. Bez asistencii.
     
    28:18
    Barys Astana dala gó!
    Ďalšia využitá presilovka domácich, ktorá sa vsietila trochu kuriózne. Spoza brány sa dostal puk od Bochenskeho na NIGELA DAWESE, ktorý vypálil do ramena brankára Borisova. Od neho sa puk odrazil až do bránu, čo nečakal snáď nikto. Asistencie: Brandon Bochenski, Dustin Boyd.
     
    24:07
    Atlant Mytišči dál gól!
    Jeremejemovi vypadol puk z výstroje, puk sa dostal na hokejku SERGEJA ŠMEJLOVA, ktorý aj s poriadnou dávkou šťastia strieľa kontaktný gól, ktorý si Atlant zaslúžil! Bez asistencii.
     
    19:57
    Barys Astana dala gó!
    Atlant Mytišči nepredpokladal ani v tom najhoršom sne, že inkasuje tri sekundy pred koncom tretiny. ROMAN STARČENKO zachytil kotúľajúci sa puk a napálil ho priamo do svätyne. Bez asistencii.
     
    11:58
    Barys Astana dala gó!
    Čo sa nepodarilo hosťom, podarilo sa domácim! Žaljavov pálil z pravej strany na Borisova, puk dokázal tečovať FJODOR POLIŠČUK, ktorý tak otvára skóre tohto zápasu. Asistencie: Talgat Žajlavov.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 12. Poliščuk (Žajlavov), 20. Starčenko, 29. Dawes (Bochenski, Boyd), 36. Puškarjov (Žajlavov), 50. Blochin (Gratton, Rachmanov) – 25. Šmejlov, 31. Jašin, 39. Šmejlov (Kadejkin.), 51. Batyršin


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Polujektov) – Lundin, Blochin, Savčenko, Litvinenko, Semjonov, Lakiza – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Upper, Starčenko – Poliščuk, Puškajrov, Žajlavov – Gavrilin, Rachmanov, Gratton.
    Atlant Mytišči: Borisov (od 41. Galimov) – Batyršin, Rukavišnikov, Sanguinettei, Petrov, Velikov, Aťušov, Novopašin, Niskala – Kablukov, Jašin, Koltsov – Juha-Pekka Haataja, Engqvist, Šmejlov – Arťuchin, Michnov, Trubačov – Kadejkin, Radulov, Levitsky

    Rozhodca: Kulakov, Olenin – Birin, Medvedev.