Omsk – A. Mytišči 4:3 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:5 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.)
Jekaterinburg – Jaroslavľ 0:4 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Novgorod – Nižnekamsk 0:2 (kon.)
Viťaz – Ufa 2:3 (kon.) | S.Moskva – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Doneck – Riga 2:4 (kon.)
Dinamo Minsk – Lev 1:3 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
CSKA Moskva
Štvrtok 12.09.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    CSKA Moska dala gól!


    ideálne vyhrané buly priamo na hokejku strelil nekompromisne do bránky OLEG SAPRYKIN a ešte tak dramatizuje záver stretnutia. Bude nasledovať záverečný vabank hostí? Asistencia: Brandon Reid.
     
    47:04
    Spartak Moskva dal gól!


    Aké jednoduché to môže byť! V presilovke sa domáci rozostavili, DERON QUINT dostal puk na modrú čiaru a následne prestrelil všetko čo mu stálo v ceste. Staňa nemohol zareagovať. Asistencia: Alexej Krutov a Vjačeslav Kozlov.
     
    36:38
    Spartak Moskva dal gól!


    Spartak otáča vývoj tohto stretnutia. Po chybe obrancov CSKA pri mantineli sa k puku dostal Quint, ten z kruhov tvrdo vystrelil, Staňovi puk vypadol z výstroja a za jeho chrbát puk dopravil pohotový IGOR VOLKOV. Asistencia: Deron Quint,
     
    27:49
    Spartak Moskva dal gól!


    VJAČESLAV KOZLOV dostal po prihrávke od mantinelu až príliš veľa priestoru medzi kruhmi a strelou, ktorá sa odrazila od ľavej tyčky nedal Staňovi žiadnú šancu! Je vyrovnané! Asistencia: Alexej Krutov.
     
    12:52
    CSKA Moska dala gól!

    Hostia z ničoho nič udreli! Kapitán ALEXANDER RADULOV si dokorčuľoval puk v strednom pásme, predbehol obrancov Spartaku a z ľavej strany prestrelil Glassa presne medzi betóny. Asistencia: Denis Denisov.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 28. Kozlov (Krutov), 37. Volkov (Quint), 48. Quint (Krutov, Kozlov) – 13. Radulov (Denisov), 57. Saprykin (Reid)


    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Bodrov, Megalinskij, Mamkin, Kulik, Sorokin, Nekolenko – Špirko, Anderson, Wandell – Kozlov, Nikulin, Volkov – Voronin, Junkov, Krutov – Černych, Bobrov, Medvěděv
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Pervyšin, Mišarin, Denisov, Zajcev, Naumenkov, Gimajev, Kurbatov – Filppula, Grigorenko, Radulov – Širokov, Prochorkin, Saprykin – Žarkov, Zubov, Reid – Ljubimov, Fefelov, Fjodorov

    Rozhodca: Anisimov, Bulanov – Sivov, Šeljanin