Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference ke startu Tipsport extraligy (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference ke startu Tipsport extraligy

cz Streda 11.09.2013, 10:30Tlačové konferencie
     
    11:32
    Josef Řezníček o statistikách: Investice byly nemalé, ale o žádném zkušebním provozu jsme neuvažovali. Ten ostatně probíhal někdy od 20. července. Nějaké chyby se na startu sezony samozřejmě stát mohou, ale já věřím, že jsme dobře připraveni. Přístup všech lidí je naprosto příkladný. Velký dík patří samozřejmě společnosti eSports.cz, která za velmi přijatelnou cenu odvedla pořádný kus práce.
     
    11:25
    Zajímavou novinkou je fakt, že se vedení extraligy domluvilo asi s 50 bary, kde by fanoušci měli mít možnost zhlédnout každý venkovní zápas svého mužstva v sezoně!
     
    11:01
    Vyhození kotouče bude od nové sezony posuzováno v souladu s mezinárodními pravidly. To znamená, že hráč bude potrestán pouze v případě, že vystřelí kotouč z ledu úmyslně či přes ochranné plexisklo.
     
    10:53
    Josef Řezníček: Na vylepšených statistikách jsme pracovali celé léto. Na každém utkání by se tomu mělo věnovat dohromady osm lidí. Ti budou mít k dispozici uzamčenou wifi, kterou mají povinnost jim zajistit samotné kluby. Celý projekt má na starosti společnost eSports.cz.
     
    10:44
    Na vítěze v play-off čeká od nadcházející sezony nová trofej – Pohár T. G. Masaryka. Název trofeje navazuje na historické tradice a kořeny českého hokeje.

    Ondřej Huml