Omsk – Jaroslavľ 5:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – A. Mytišči 4:1 (kon.) | Jekaterinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 4:5 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 4:0 (kon.) | S.Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Dinamo Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doneck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhreb – Riga 1:5 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Neftechimik Nižnekamsk
Nedeľa 08.09.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:20
    Dinamo Moskva dalo gól!
    S definitívnou platnosťou môžem konštatovať, že toto stretnutie je vybavené ! Dinamo vedie 4:0. Puk sa dostal do medzikružia k MAREKOVI KVAPILOVI, ktorý nedal Daltonovi šancu. Asistencie : Maxim Petuško, Alexej Cvetkov.
     
    45:15
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Dinamo odksakuje vojmu súperovi už na rozdiel troch zásahov a tento zápas je tak pravdepodobne už definitívne rozhodnutý ! Marek Kvapil našiel MOSALJOVA, ktorý prekonal Daltona strelou medzi nohy. Asistencia : Marek Kvapil.
     
    30:28
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domácim sa podarilo navýšiť svoje vedenia ! Prsty v tom mal Dominik Graňák, ktorý našiel presnou prihrávkou hokejku MOSALJOVA, a ten to strelou z prvej trafil náramne. Asistencie : Dominik Graňák, Filip Novák.
     
    23:34
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domácim sa podarilo využiť presilovú hru a dostávajú sa tak do vedenia. Po prihrávke Gorovika dokázal LEO KOMAROV dopraviť puk do brány. Asistencie : Konstantin Gorovikov, Filip Novák.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 24. Komarov (Gorovikov, Novák), 31. Mosaljov (Graňák, Novák), 46. Mosaljov (Kvapil), 54. Kvapil (Peťuško, Cvetkov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Barancev, Novák, Graňák, Jalasvaara, Višnevský, Solovjov, Korjagin – Sojin, Cvetkov, Babenko, Glazačev, Kokarev, Gorovikov, Pestunov, Karsums, Peťuško, Mosaljov, Komarov, Kvapil, Mironov
    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Sudnicin) – Berežin, Kosmačjov, Beljakv, Shčitov, Grot, Brit, Romanov, Šulakov – Tolpeko, Cibák, Radivojevič, Chochrjakov, Kulikov, Demagin, Poljgalov, Osala, Jakimov, Alševský J. , Alševský S.

    Rozhodca: Nalivaiko, Sčenjov – Goljak, Dedjulja