Chabarovsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Omsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Jaroslavľ 2:1 (kon.)
Jekaterinburg – Čerepovec 1:2 (1:3 po s.n.) | Viťaz – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Novgorod – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.)
Nižnekamsk – Kazaň 3:1 (kon.) | D. Moskva – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Záhreb – CSKA Moskva 7:1 (kon.)
Doneck – HC Slovan 4:2 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
5:3 (3:0, 1:2, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Piatok 06.09.2013, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:56
    Čeljabinsk dal gól!
    KONSTANTIN PANOV využil prihrávku Jána Bulisa na gól, domáci znovu nechali súpera rýchlo reagovať na svoj gól a tak na kocke svieti stav 5:3 ! Asistencie: Jan Bulis.
     
    40:55
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Na začiatku tretej tretiny sledujeme znovu gól ! Domáci potvrdzujú väčšiu aktivitu a strieľajú piaty gól v tomto stretnutí. Šťastným strelcom je ALEXANDER KOROLYUK, po spolupráci s Mikeom Igguldenom tak Viťaz zvyšuje náskok ! Asistencie: Mike Iggulden, Vladimir Malevich.
     
    33:09
    Čeljabinsk dal gól!
    Hosťom sa podarilo znížiť ! YEGOR DUGIN sa dostal k odrazenému puku a prekonáva "zamrznutého" Backlunda ! Za hostí to pritom bola iba 7. strela ! Bez asistencii.
     
    29:33
    Čeljabinsk dal gól!
    EVGENY KATICHEV strieľa kontaktný gól za svoj tím, o gólovú prihrávku sa postaral Lauris Darzins a 6. strela teda prešla za Backlundov chrbát ! Asistencie: Lauris Darzins, Petri Kontiola.
     
    23:40
    Viťaz Podolsk dal gól!
    MAXIM AFINOGENOV využil prácu Alexandra Rykabova, puk dostáva do odkrytej bránky, Garnett najprv vyrazil pred seba, následne sa iba díval na zakončenie Afinogenova. Asistencie: Alexander Rybakov.
     
    12:29
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Čo sa to s finalistom minuloročnej sezóny v KHL deje ? Cca 10. strela na bránku a tretí gól ! DMITRY SHITIKOV využíva prácu Alexandra Korolyuka v útočnej tretine a prekonáva po tretíkrát Garnetta, ktorý je už zrelý na prestriedanie ! Asistencie: Alexander Korolyuk.
     
    12:10
    Viťaz Podolsk dal gól!
    MIKE IGGULDEN sa dostal k puku úplne samostatne, po prekorčulovaní útočnej modrej prekonáva Garnettovu bránku a domáci vedú už o dva góly ! Bez asistencii.
     
    09:20
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Alexander Korolyuk bol na začiatku akcie domáceho mužstva, nakoniec však zakončoval od modrej BRANISLAV MEZEI a tak strieľa prvý gól svojho tímu v novej sezóne ! Asistencie: Maxim Rybin, Alexander Korolyuk.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 10. Mezei (Rybin, Korolyuk), 13. Iggulden, 13. Shitikov (Korolyuk), 24. Afinogenov (Rybakov), 41. Korolyuk (Iggulden, Malevich) – 30. Katichev (Darzins, Kontiola), 34. Dugin, 43. Panov (Bulis)


    Viťaz Moskovská oblasť: Backlund (Saprykin) – Khafizullin, Pyett, Mezei, Malevich, Rozin, Golovkov, Seleznyov – Hennessy, Rybin, Afinogenov -Iggulden, Korolyuk, Shitikov – Makeyev, Korolyov, Rybakov – Mamin, Kudreman, Podzins
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demchenko) – Bondarev, Mamashev, Rjabykin, Vasilchenko, Guskov, Katichev, Flyagin, Popov – Kuznetsov, Bulis, Chistov – Darzins, Kontiola, Kostitsyn – Dugin, Kuryanov, Panov – Glinkin, Kokuyov, Mokin

    Rozhodca: Yakov, Belyayev – Pavlov, Sazonov

    Diváci: 4000