Chabarovsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Omsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Jaroslavľ 2:1 (kon.)
Jekaterinburg – Čerepovec 1:2 (1:3 po s.n.) | Viťaz – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Novgorod – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.)
Nižnekamsk – Kazaň 3:1 (kon.) | D. Moskva – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Záhreb – CSKA Moskva 7:1 (kon.)
Doneck – HC Slovan 4:2 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
1:5 (1:1, 0:4, 0:0)
SKA Petrohrad
Piatok 06.09.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    39:47
    Petrohrad dal gól!
    Tak to je priam neuveriteľné, ROMAN ČERVENKA zamotal hlavy domácim obrancom, vykorčuľoval spoza Lassilovej brány, obtočil sa okolo svojej osy a vystrelil nad jeho lapačku. Toto je už exibícia hostí. Bez asistencie.
     
    28:05
    Petrohrad dal gól!
    Domáci si ihneď po treťom inkasovanom góle zobrali oddychový čas, no nebolo im to nič platné. Štvrtý gól svojho mužstva strieľa ALEXANDER KUČERAVENKO, keď prekvapil z uhla domáceho brankára. Bez asistencie.
     
    27:43
    Petrohrad dal gól!
    Je tu to, čo som povedal, hostia idú do dvoj gólového vedenia, puk na modrú čiaru dostal KEVIN DALLMAN, jeho strela sa mu síce nepodarila, no skončila za Lassilom. Asistencie: Roman Červenka, Iľja Kovaľčuk.
     
    25:37
    Petrohrad dal gól!
    Hostia idú do vedenia. VIKTOR TIKHONOV si hľadal priestor pre Lassilom, dostal ideálne puk na hokejku a z prvej sa nemýlil. Asistencie: Alexander Kučeravenko.
     
    18:02
    Petrohrad dal gól!
    Tak ale pozor, udrelo na druhej strane hostia vo vlastnom oslabení vyrovnávajú. VIKTOR TIKHONOV sa snažil obkorčuľovať domácich obrancov, no zvolil strelu príklepom, ktorá slávi úspech. Bez asistencie.
     
    08:06
    Omsk dal gól!

    Aktivita domácich predsa len slávi úspech, domáci sa dožadovali ďalšieho faulu, puk sa odrazil pred bránku Saláka k nemu sa dostal KIRIL LYAMIN, ten bol síce mimo streleckého uhlu, no predsa prekonal hosťujúceho brankára. Asistencie: Denis Kazionov.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 9. Lyamin (Kazionov) – 19. Tikhonov, 26. Tikhonov (Kučeravenko), 28. Dallman (Červenka, Kovaľčuk), 29. Kučeravenko, 40. Červenka


    Avangard Omsk: Lassila, Kostin – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Jegoršev, Ljamin, Mokin – Popov, Pěrežogin, Kostitsyn – Tkačov, Záborský, Frolov – Kvaša, Kalinin S., Kazionov – Pjanov, Mozer, Ivanov – Badjukov
    SKA Petrohrad: Nalimov, Salák – Alexandrov, Dallman, Kalinin D., Kutějkin, Semenov, Čudinov, Judin – Martensson, Thoresen, Červenka – Tichonov, Kovalčuk, Šipačov – Kučeravenko, Ketov, Panarin – Makarov, Sigarjov, Burdasov

    Rozhodca: Bulanov, Olenin – Misyur, Raming