Prešov – Michalovce 0:1 (kon.) | Vítkovice – Poprad 6:1 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 5:3 (kon.)
Košice – Zvolen 6:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.)
Most – Kadaň 3:5 (kon.) | Děčín – Bílina 3:2 (kon.) | Šumperk – Opava 7:1 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Martin 3:6 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:6 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 4:1 (kon.)
Berani Zlín – Trenčín 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 7:2 (kon.) | Břeclav – Prostějov 2:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Orlová 0:0 (18:00)
koniec
VSK Technika Hokej Brno
3:6 (1:1, 0:3, 2:2)
SHK Drtiči Hodonín
cz Štvrtok 05.09.2013, 18:00 • HHDM Brno • Prípravný zápas
Partner:
     
    58:23
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Tak to vypadá, že na konci zápasu, jsme si v Brně otevřeli střelnici! Po dalších 40 vteřinách je tu další branka, a to na druhé straně, když Charvát s Vrbou připravili ŠTĚPÁNU ŠTĚPÁNKOVI palebnou pozici, a ten se nemýlil. Asistence: Lukáš Vrba, Matěj Charvát.
     
    57:46
    Technika právě vstřelila branku!

    A je tu další gól Brna! Tak Brno Benýškův gól očividně hodně povzbudil, protože ihned po vhazování na středu se Brňané dostali do útočného pásma, kde se po chvilce trefil MARTIN ZÁBRANSKÝ. Asistence: Jan Habrovec.
     
    57:24
    Technika právě vstřelila branku!

    A trestné střílení je využito! KAREL BENÝŠEK naznačil střelu, udělal rychlé dva kroky a střelou pod břevno rozvlnil síťku za Barusem.
     
    53:25
    Drtiči právě vstřelili branku!

    A je tu další využitá přesilovka Hodonína! Neuvěřitelné! MARTIN ŠPOK si udělal prostor, sjel si mezi kruhy a technickou střelu puk poslal do pravého růžku Novákovy brány. Asistence: Roman Vondráček.
     
    33:15
    Drtiči právě vstřelili branku!

    A znovu! Hodonín opět ukazuje, že jeho přesilovky jsou jeho velkou zbraní! Po deseti sekundách využívá přesilovou hru, když Peš posunul puk na Juráska a ten přihrál DAVIDU SKOČOVSKÉMU, který už puk zasunul do odkryté brány! Hosté si totálně rozebrali domácí čtyřku. Asistence: Zdeněk Jurásek, Petr Peš.
     
    31:15
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Hodonín znovu udeřil! Po vyhraném vhazování se puk dostal ke CORY BELISLEMU, který nekompromisní ranou nedal Novákovi nejmenší šanci. Ten ji viděl, až se třepala v levém růžku jeho brány! Asistence: Štěpán Štěpánek.
     
    26:59
    Drtiči právě vstřelili branku!

    A Drtiči opět využívají početní výhodu! Pár přihrávkami se hodonínští dostali hodně blízko k Novákovi a po ose Vondráček – Špok – DAVID DVOŘÁČEK puk dopravili až do sítě. Asistence: Martin Špok, Roman Vondráček.
     
    08:31
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Hodonín využívá přesilovku! Drtiči se po vhazování zmocnili puku a po kombinaci celého útoku se prosazuje ZDENĚK JURÁSEK. Asistence: Petr Peš, David Skočovský.
     
    06:12
    Technika právě vstřelila branku!

    Pár vteřin po vypršení trestu Vrby se Technika přeci jen prosazuje! Byť si během přesilovky Technika nevypracovala ani jednu střelu, tak ihned po jejím skončení se dostal odražený puk na hůl MARTINA ZÁBRANSKÉHO, který se štěstím puk propasíroval Kotvanovi mezi lapačkou a tělem. Asistence: Ondřej Látal.

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 7. Zábranský (Látal), 58. Benýšek (t.s.), 58. Zábranský (Habrovec) – 9. Jurásek (Peš, Skočovský), 27. Dvořáček (Špok, Vondráček), 32. Belisle (Štěpánek), 34. Skočovský (Jurásek, Peš), 54. Špok (Vondráček), 59. Štěpánek (Vrba, Charvát)


    VSK Technika Hokej Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec, Dittrich, Klimeš, Štindl, Havíř, Zapletal – Česnek, Fadrný, Jurča – Šedý, Matouš, Bělohlávek – Látal, Zábranský, Pargáč – Benýšek, Odehnal, Hnilička. Trenér: Roman Kaňkovský.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (41. Barus) – Rybarkin, Pokorný, Skočovský, Koukal, Laporte, Miklík – Špok, Vondráček, Dvořáček – Peš, Jurásek, Kučera – Velechovský, Kuba, Škorík – Štěpánek, Vrba, Charvát. Trenér: Svatopluk Kosík.

    Rozhodca: Held – Kříž, Musil