D. Moskva – Čeljabinsk 5:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
Traktor Čeljabinsk
Streda 04.09.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa nám tak prvý zápas v sezóne KHL medzi Dinamo Moskava a Traktor Čeljbinsk výsledkom 5:1. V dnešnom zápase sme videli veľmi zaujímavé stretnutia, keď sa ako prvý do vedenia dostali hostia, ale následne domáci rozhodli o výhre po piatich góloch. (19:51:52)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Dinamo Moskva dalo gól!
    V závere zápasu si domáci hokejisti spečatili výsledok dnešného stretnutia. Perfektná akcia cez stred ľadovej plochy, keď prihrávka Denisa Kokareva našla voľného ALEXEIA TSVETKOVA, ktorý nezaváhal. Asistencia: Denis Kokarev
     
    59:07
    Záverečné sekundy zápasu. Do útoku sa dostávajú hráči hostí, lenže tým sa už nepodarilo zakončiť. Tento zápas sa už iba dohráva o víťazovi je tak rozhodnuté.
     
    58:18
    Dobrá šanca pre Traktor. Z ničoho nič prihrávka skončila medzi kruhmi a zakončenie vyráža brankár domácich betónom do bezpečia.
     
    57:31
    Hostia robia menšie chyby z ktorých sa snaží ťažiť Dinamo. Tá posledná sa udiala v strednom pásme, v ktorom domáci zachytili puk, vošli do útočného pásma a zakončili – pokus míňa tesne pravú tyč.
     
    56:34
    Domáci hráči sa dostali opäť do útoku, ale ani teraz sa im nepodarilo zakončiť. Prechod cez ľavú stranu a prihrávka medzi kruhy, kde sa do zakončenie nedostal Babenko, jeho pokus zablokoval obranca.
     
    55:18
    Dinamo sa po nejakom čase dostalo do útočného pásma, ale tam len zdržalo puk a následne oň prišlo. Vyzerá to tak, že domáci hráči si udržia vedenia, keďže do konca zápasu je pár minút.
     
    54:23
    Traktor sa vlastnou bránou drží puk a oba tímy striedajú. Následne prišiel veľmi rýchly útok a zakončenie z ľavej strany, ktoré končí tesne mimo brány.
     
    53:32
    Hostia sa už už radovali z gólu ale po ich perfektnej hre a zakončení z pravej strany likviduje všetko brankár.
     
    52:09
    Prelievanie hry pokračuje. Do útoku sa teda dostali hráči Dinama, ale tí už nezakončili. Traktor sa dostal za bránu súpera, ale o puk sa iba bojuje.
     
    50:57
    V poslednom čase sa puk strieda zo strany na stranu. V týchto sekundách sa ocitol v pásme hostí, ale tí sa hu snažia dostať do útoku. Posledné sekundy sú veľmi vyrovnané a zakončuje sa minimálne.
     
    49:24
    Hra sa strieda zo strany na stranu, ale tentokrát Christov zakončil z pravej strany a lapačka brankára Dinama bola pozorná. Pokračovať sa bude buly v útočnom pásme domácich hráčov.
     
    48:41
    Dinamo sa dostalo k puku a cez mantinel ho posúva do stredného pásma. Dinamo strieda a následne aj vyhadzuje puk do útočného pásma. Hostia sa však dostali k puku a idú do útoku.
     
    47:07
    Prepáčte sa krátky výpadok mali sme menší problém s pripojením. Pozrime sa však na aktuálne dianie. Do útoku sa dostávajú hostia, lenže tí iba nahodili puk. Následne sa usadili v pásme, ale zakončiť sa im už nepodarilo.
     
    44:23
    Dinamo Moskva dalo gól!
    V rozmedzí pár sekúnd Dinamo valcuje súpera a zvyšuje svoj náskok už na 4:0. Po pár sekundách od gólu Komarova sa presadzuje aj SERGEI SOIN. Asistencia: Kokarev.
     
    42:57
    Dinamo Moskva dalo gól!
    V úvode zápasu prehrávali, ale tentokrát už vedú rozdielom dvoch gólov. Náskok Dinama zvyšuje tentokrát LEO KOMAROV, ktorý sa pred brankárom nemýlil a pálil presne. Pestushko M. + Gorovikov K.
     
    42:01
    Stále sa nám opakuje rovnaká situácia. Domáci to skúšali viackrát a azda až na tretí sa dostali do útoku. Zakončenie z pravej strany pokrýva brankár, ktorý vyráža strelu súpera betónom.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 31. Pestushko (Komarov), 33. Babenko (Soin), 43. Komarov (Pestushko, Gorovikov), 45. Soin (Kokarev, Glazachev), 60. Tsvetkov (Kokarev) – 8. Darzins (Panov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bocharov) – Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Višněvskij, Mironov, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvětkov, Kokarjev, Karsumš – Soin, Baběnko, Glazačev – Pěstunov, Mosaljov, Kvapil.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Rjabykin, Bondarev, Vasilčenko, Kondratjev, Katičev, Mamašev, Guskov, Fljagin – Kurjanov, Čistov, Kuzněcov – Kontiola, Bulis, Kosticyn – Darzinš, Dugin, Panov – Popov, Glinkin, Mokin.

    Rozhodca: Gusev, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov