Ústí n/L – Drážďany 6:3 (kon.) | Jindř. Hradec – Milevsko 3:1 (kon.) | Slavia – Lev 3:1 (kon.)
Beroun – Regensburg 6:3 (kon.) | Písek – Příbram 6:2 (kon.)
koniec
Medvědi Beroun 1933
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
EV Regensburg
cz Streda 04.09.2013, 18:00 • ZS Beroun • Prípravný zápas
Partner:
     
    58:40
    Beroun právě vstřelil branku!
    Beroun definitivně rozhoduje o svém dnešním vítězství, když se v přesilovce trefuje ZDENĚK KUBICA! Asistence: Jan Divíšek a Jiří Jebavý.
     
    54:53
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují v přesilové hře, když u levé Mastíkovy tyče byl dostatečně dotěrný ARTUR TAGKAJEV! Bez Asistence.
     
    52:04
    Beroun právě vstřelil branku!
    Beroun skóruje ve vlastním oslabení! VLADISLAV KUBEŠ se dostal společně s Jakubem Stromkem do úniku a prvně jmenovaný dává gól! Asistence: Jakub Stromko.
     
    42:02
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec dávají branku, ale v první chvíli to tak vůbec nevypadalo. Sudí Lacina nejprve rozpažil, ale po krátké debatě s čárovým branku NICHOLASE SOCHATSKYHO uznává!
     
    23:51
    Beroun právě vstřelil branku!
    Divíšek se dostal do samostatného úniku a byl nedovoleně poslán k ledu, ale akce ještě pokračovala a ZDENĚK KUBICA dostal puk do branky! Asistence: Jan Divíšek.
     
    21:07
    Beroun právě vstřelil branku!
    Beroun přidává další trefu v dnešním utkání! Po nahození Špeldy puk propadl až k DAVIDU JONÁŠOVI, který překonává Cinibulka. Asistence: Lukáš Špelda a Vladislav Kubeš.
     
    15:41
    Beroun právě vstřelil branku!
    Beroun se ujímá vedení po rychlém protiútoku! Hrdel našel z druhé vlny přesně najíždějícího VLADISLAVA KUBEŠE, který se z první nemýlil. Asistence: Zbyněk Hrdel a David Jonáš.
     
    10:15
    Beroun právě vstřelil branku!
    Beroun využívá po čtvrtminutě přesilovou hru, když se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval JAN DIVÍŠEK a překonal Cinibulka.
     
    06:47
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Po obkroužení branky dokázali dostat puk kolem tyčky do branky, konkrétně HENRY DEUSCHL! Bez asistence.

    Jakub Vais

    Góly a asistencie: 11. Divíšek, 16. Kubeš (Hrdel, Jonáš), 22. Jonáš (Špelda, Kubeš), 24. Kubica (Divíšek), 53. Kubeš (Stromko, Šenkeřík), 59. Kubica (Divíšek, Jebavý) – 7. Deuschl, 43. Sochatsky, 55. Tagkajev


    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (21. Mastík) – Jebavý, Šenkeřík, Haney, Špelda, Sklenička, Kužel – Divíšek, Kubica, Vrdlovec – Jonáš, Hrdel, Kubeš – Indra, Stromko, Matějka – A.Půlpán, Šteiner, Babka – T.Půlpán.
    EV Regensburg: Cinibulk (Filimonow) – Schutz, Ehmann, Schmidt, Katzer, Weber, Amberger, Tagkajev, Fical, Bogner, Dam, Stober, Radlsbeck, Patocka, Sochatsky, Nunn, Deuschl.

    Rozhodca: Lacina – Beneš, Štofa

    Diváci: 120