HC Slovan – HV 71 7:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
7:4 (2:1, 4:1, 1:2)
HV 71 Jönköping
Nedeľa 01.09.2013, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • European Trophy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Slovan dal gól!
    MILAN BARTOVIČ strieľa hattrick, keď využil svoje silné nohy, pretlačil sa po ľavej strane popri mantineli do pásma a hoci mohol aj prihrať, vábenie prázdnej brány a dokončeniu hattricku neodolal. Bližňák si pripisuje štvrtý bod za asistenciu. Tiež pekná žatva. Asistencia: Bližňák.
     
    56:31
    Tím HV71 dal gól!Pekný gól po biliardovej akcii, spoza brány jedna prihrávka na ľavú tyč, rýchla prihrávka na pravú tyč a nekrytý BRETT STERLING strieľa pekný gól. Janus sa nestačil presunúť.
     
    43:05
    Tím HV71 dal gól!Využitá presilovka HV71, s dávkou šťastia, prvú strelu ešte Janus stlmil, skončila na tyčke, najlepšie sa ale zorientoval BRETT STERLING a prepasíroval puk do siete. Asistencia: Gagnon, Krog.
     
    34:56
    Slovan dal gól!
    Slovan zahral presilovku dokonale. Po sérii odrazených pukov sa najlepšie zorientoval LIBOR HUDÁČEK, zblízka prekonal ležiaceho brankára a je to rozdielom triedy. Asistencia: Sigalet, Kutlák.
     
    33:50
    Slovan dal gól!
    A bleskovo využitá presilovka, po rýchlej kombinácii a strele MICHALA SERSENA spoza kruhov. Trafil tvrdo a presne pravý kút Wesslauovej bránky. Asistencia: Miklík, Škoula. Hlásateľ hlási za strelca Mojžíša, ale podľa mňa to budú ešte opravovať.
     
    33:00
    Tím HV71 dal gól!Gól do prázdnej bránky po peknom vyšachovaní defenzívy belasých strieľa PATRIK KARLSSON. Asistencia: Petrasek, Carlsson
     
    27:31
    Slovan dal gól!
    Výborne hrajúci mladíci si tento gól zaslúžili. Zavreli hostí v pásme, nahodený puk pred bránu na voľného TOMÁŠA MIKÚŠA, od ktorého sa napokon s dávkou šťastia poodrážal za chrbát brankára. Hostia reagujú oddychovým časom. Hru má teraz Slovan pod kontrolou. Asistencia: R. Mráz, Kolena.
     
    24:10
    Slovan dal gól!
    Ďalší smrtiaci brejk, Slovan trestá každé zaváhanie hráčov HV. Tentoraz z vlastného pásma vyrazili do brejku 2 na 1 Bližňák s Bartovičom, Bližňák ukážkovo prehodil puk a MILAN BARTOVIČ pekný blafákom do protipohybu brankára dáva svoj druhý gól. Asistencia: Bližňák, Bartovič.
     
    14:14
    Slovan dal gól!
    Tentoraz chyba v rozohrávke obrancu Fantenberga, ktorý slabo rozohral, puk sa od Bližňáka odrazil rovno na hokejku Miklíka, ktorý okamžite vysunul na modrej MILANA BARTOVIČA, toho samozrejme Fantenberg nestíhal a Bartovič pekne strelou popri betóne brankára dostáva Slovan do vedenia. Asistencia: Miklík, Bližňák.
     
    10:06
    Tím HV71 dal gól!Gól z nenápadnej akcie, puk potiahnutý Bengtssonom po ľavej strane do rohu, prihrávka na kruh a strela TEDA BRITHÉNA bez prípravy ponad Janusov betón a popod lapačku. Presne k tyčke a je vyrovnané. Asistencia: Bengtsson, Larsson.
     
    00:40
    Slovan dal gól!
    Tak to bola bleskovka. Švédi v pásme, puk vzal Sersen, okamžite posunul na MICHELA MIKLÍKA, ktorý sa prehnal po pravej strane a z kruhu švihom ponad vyrážačku brankára trafil presne. Miklík, piešťanský odchovanec, tento gól mu určite chutil. Asistencia: Sersen, Bližňák.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 1. Miklík (Sersen, Bližňák), 15. Bartovič (Miklík, Bližňák), 25. Bartovič (Bližňák, Miklík), 28. T.Mikúš (R.Mráz, Kolena), 34. Sersen (Miklík, Škoula.), 35. Hudáček (Sigalet, Kutlák), 57. Bartovič (Bližňák) – 11. Brithén (Bengtsson, Larsson), 33. Karlsson (Petrasek, Carlsson), 44. Sterling (Gagnon, Krog), 57. Sterling (Milson, Holzapfel)


    HC Slovan Bratislava: Janus – Štajnoch, Sigalet, Mojžíš, Sersen, Kutlák., Škoula, Brejčák – Mráz R., Kukumberg, Miklík, Kolena, Kudrna, Netík, Bližňák, Bartovič, Daňo, Mikuš, Mikúš T., Bakoš, Hudáček
    HV 71 Jönköping: Wesslau – Larsson, Fantenberg, Petrasek, Karlsson, Williamson, Falth, Johansson – Nilson, Krog, Gagnon, Sandberg, Johnsson, Strandberg, Hlozapfel, Bengtsson, Sterling, W. Karlsson, Carlsson, Davidsson, Lindstrom, Birthen, Jamith

    Rozhodca: Kubuš, Novák – Kacej, Orolín

    Diváci: 2167