Bayern – Norimberk 2:0 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Hannover – Schalke 2:1 (kon.)
Hoffenheim – Freiburg 3:3 (kon.) | Mainz – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Hertha – Hamburger 1:0 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
3:3 (2:2)
SC Freiburg
Sobota 24.08.2013, 15:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    77
    Hoffenheim dal gól! Obe družstvá sa do konca zápasu ešte bezpochyby zapotia,ak sa bude niesť v rovnakom duchu ako doposiaľ. Baumann pustil do bránky bombu od TOBIASA STROBLEMA,ktorý po pár rýchlych krokoch strieľal pod brvno.
     
    66
    Freiburg dal gól! Hosťom sa podarilo preraziť z rohového kopu, SEBASTIEN FREIS si počkal na vhodnú príležitosť, dostal loptu na nohu, vypálil z prvej a prekonáva Casteelsa, Freiburg po prvýkrát vedie!
     
    28
    Freiburg dal gól! Toto je neskutočné, priamy kop hostí skončil len na brvne Casteelsovej brány, lopta sa odrazila späť do vápna, kde sa najlepšie zorientoval slovenský internacionál KARIM GUEDE, ktorý si otvoril strelecký účet v dnešnom stretnutí!
     
    26
    Hoffenheim dal gól! Domáci sú odmenení za aktivitu krásnym gólom! KEVIN VOLLAND prehodil prešibanou ľavačkou Baumanna, lopta sa dostáva k vzdialenejšej tyči a posiela tak svojich do vedenia aj v desiatich!
     
    13
    Freiburg dal gól! Veľké veci sa dejú na ihrisku v Hoffenheime, hostia zahrávali priamy kop, lopta sa dostala do vápna k OLIVEROVI SORGOVI, ktorý neváhal a pohotovo vystrelil. Lopta bola mierne tečovaná a tak bez problémov skončila pri ľavej tyči!
     
    10
    Hoffenheim dal gól! SEJAD SALIHOVIČ sa nemýlil, napálil to priamo do stredu brány!

    Jakub Mitter

    Góly: 10. Salihovič, 26. Volland, 77. Stroblema – 13. Sorg, 28. Guedé, 66. Freis

    Karty:   30. Elyounoussi (HOF) – 40. Coquelin (FRE), 75. Mujdža (FRE), 81. Fernandes (FRE)   42. Coquelin (FRE)   11. Salihovič (HOF) – 90+1. Mehmeti (FRE)


    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck, Abraham, Vestergaard, Johnson – Volland, Polaňski, Salihović, Elyounoussi – Firmino, Modeste
    SC Freiburg: Baumann – Mujdža, Ginter, Fallou, Sorg – Schmid, Schuster, Fernandes, Coquelin – Freis, Guédé

    Rozhodca: Stieler – Ittrich, Thielert