Leuven – Lokeren 2:1 (kon.) | Kortrijk – Mechelen 1:2 (kon.) | Lierse – Waasland-Beveren 1:0 (kon.)
koniec
Oud-Heverlee Leuven
2:1 (0:0)
Sporting Lokeren
cz Sobota 24.08.2013, 20:00 • Stadion Den Dreef, Heverlee • Belgická Jupiler Pro League
     
    72
    Leuven právě vstřelilo branku!
    A domácí otáčejí tento zápas a jdou do vedení 2:1. Po další rychlé akci se do zakončení dostal střídající BJORN RUYTINX, který nezaváhal a poslal míč za záda Barryho. Výborné střídání domácího trenéra, protože Ruytinx byl na hřišti pouze několik vteřin, ale hned vstřelil hodně důležitou branku.
     
    59
    Leuven právě vstřelilo branku!
    Tak domácí rychle odpovídají a je opět vyrovnáno. Leuven nyní dobře kombinoval, k míči se jako poslední dostal EVARISTE NGOLOK, který se nemýlil. Začínáme tedy od začátku.
     
    57
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Lokeren podnikl bleskovou akci, která skončila vedoucí brankou. K míči se dostal HAMDI HARBAOUI, který nezaváhal a prostřelil Baillyho.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 59. Ngolok, 72. Ruytinx – 57. Harbaoui

    Karty:   29. Cerigioni (LEU), 79. Messoudi (LEU), 82. Thompson (LEU), 84. Ngolok (LEU), 85. Geraerts (LEU) – 45+1. Pauw (LOK), 54. Overmeire (LOK), 65. Vanaken (LOK)


    Oud-Heverlee Leuven: Bailly – Thompson, Robson, Pettersson, Buysens, Messoudi (85. Gíslason), Van Goethem, Geraerts, Ngolok, Azevedo (90. Ogunjimi), Cerigioni (71. Ruytinx)
    Sporting Lokeren: Barry – Marić, Galitsios, Odoi, Scholz, Persoons, Overmeire (81. Despotovic), Remacle, De Pauw (46. Dutra), Harbaoui, Vanaken

    Rozhodca: Laforge – Berbiers, Conotte