Šumperk – Havlíčkův Brod 4:6 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 1:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 2:2 (kon.)
Břeclav – High1 4:3 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:6 (1:1, 1:3, 2:2)
BK Havlíčkův Brod
cz Streda 21.08.2013, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • Prípravný zápas
Partner:
     
    58:40
    Máme tu vyloučení! Radek Novotný dostává dvě minuty za podražení!
     
    54:48
    Domácí vstřelili branku! Sudí Jeřábek jí neuznává, protože přerušil hru a vylučuje za sekání, i přestože hosté neměli puk pevně pod kontrolou. Vyloučen Petr Beneš.
     
    41:47
    Přesilovka pět na tři, která bude trvat dvě minuty! Vyloučen je hráč Šumperka Petr Gewiese. Menší trest dostal za nedovolené bránění.
     
    39:57
    A to by nebyla třetina, aby se ještě neposlal hráč na trestnou lavici. Tomáš Brunec dostává dvojitý menší trest za vysokou hůl.
     
    34:50
    Dvě minuty dostává Tomáš Kolafa za hákování.
     
    34:08
    Sudí nyní sporně vylučuje Aleše Jelínka, který dostává trest za hákování.
     
    28:53
    Jaroslav Janeba dostává dvě minuty plus desetiminutový osobní trest za zásah v oblasti hlavy a krku. To se nelíbí stadionu Šumperka, protože úplně stejný zákrok předvedli i hráči Rebelu.
     
    25:40
    Hosté si ještě zahrají přesilovku. Na dvě minuty je vyloučen Jiří Půhoný. Trest je udělen za zdržování hry – vyhození puku.
     
    19:31
    Opět přesilovka pět na tři. Za hákování je potrestán Jan Berger.
     
    18:26
    Menší trest za podražení dostává Štěpán Štěpánek.
     
    14:50
    Sudí má dnes chuť udělovat jeden trest za druhým. Tentokrát potrestán dvě minutami Aleš Holík. Jeho provinění dle verdiktu hlavního sudího byl faul kolenem.
     
    13:50
    A další hráč na trestné lavici. Tentokrát je to hokejista Draků. Dvě minuty za hákování dostal Jiří Půhoný. hraje se 4 na 3.
     
    12:59
    Šumperk bude mít přesilovku pět na tři! Roman Maliník podrazil ve středním pásmu Jana Tesaříka, za což mu byl oprávněně udělen trest – podražení.
     
    12:02
    A právě Chlubna nyní usedá na lavici hanby. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    07:05
    A Šumperk jde do tří! Se sklopenou hlavou odchází na trestnou lavici Karel Plášek. Sudí Jeřábek mu udělil trest za hákování.
     
    06:40
    Technický přestupek Draků. Domácí hráli v šesti, a tak na trestnou lavici odchází Jakub Peslar.
     
    05:05
    Rozhodčí Antonín Jeřábek dnes poprvé posílá hráče na trestnou lavici. Na dvě minuty za sekání si jde sednout Lukáš Havel.

    Dominik Mihailescu

    Góly a asistencie: 6. Brunec (Žalčík, Richter), 35. Červenka, 45. Plášek (Moskal, Starý), 57. Holík (Moskal, Novotný) – 16. Kolafa (Polodna, Havel), 23. Štěpánek P. (Maliník), 25. Berger (Rytnauer, Knotek), 39. Rybalkin (Beneš), 51. Semrád (Berger), 60. Polodna (Semrád)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Vajner (Rozum) – Holík, Novotný, Navrátil (A), Tesařík, Sedlák, Starý, Gewiese – Peslar, Staněk, Moskal, Plášek, Skoumal, Chomič, Janeba, Brunec, Richter, Žalčík, Haas, Půhoný, Červenka (C)
    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) – Kolafa, novotný, Semrád, Zítka, Jelínek, Korim, Beneš, Rybalkin, Havel, Polodna, Musil, Rytnauer (C), Knotek, Berger, Endál (C), Štěpánek P., Maliník, Štěpánek Š., Dvořáček, Chlubna

    Rozhodca: Jeřábek ml. – Adamec, Poruba