USA U18 – Kanada U18 0:4 (kon.) | Rusko U18 – Česko U18 2:3 (kon.)
koniec
USA U18
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Kanada U18
Sobota 10.08.2013, 15:00 • Easton Arena Piešťany • Hlinka Gretzky Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:17
    Kanada dala gól!
    Závar pred bránou Nedeljkovica a BRENDAN LEMIEUX dvihol puk do siete!
    Asistencie: Brayden Point a Spencer Watson.
     
    52:29
    Kanada dala gól!
    Veľmi dobrý ťah už od Watsona, ktorý ťahal puk stredom a poslal ho do ľavej strany, kde bol Point osamotený na kruhu. Point sa neulakomil, prihral dozadu na modrú AARONOVI EKBLADOVI, ktorý si puk pristavil a dal tak šancu Nedeljkovicovi na reakciu, ale strelou mu už žiadnu šancu nedaroval, puk nekompromisne poslal do siete.
    Asistencie: Brayden Point a Spencer Watson.
     
    31:23
    Kanada dala gól!
    JAYCE HAWRYLUK poslal puk na bránu a Nedeljkovic, ktorý sa práve presúval, ho nedokázal včas zaregistrovať a doslova sa mu uhol! Puk sa prekĺzol cez práve uvoľnený priestor za čiaru.
    Asistencia: Joe Hicketts.
     
    03:58
    Kanada dala gól!
    Síce dobre odstavený Watson, ktorý unikal po ľavom krídle, no nestačilo to! Obrana ho stiahla medzi kruhy, odkiaľ ale dokázal puk prestrčiť za seba a z druhej vlny korčuľujúci MICHAEL DAL COLLE strelou prekonáva Nedeljkovica!
    Asistencia: Spencer Watson.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 4. Dal Colle (Watson), 32. Hawryluk (Hicketts), 53. Ekblad (Point, Watson), 55. Lemieux (Point, Watson)


    USA U18: Nedeljkovic (Weyrick) – Haydon, Mantha, Dougherty, Nardella, Carlo, Wolff, Rosburg – Iverson, Turgeon, Phelps – Poganski, Schmaltz, Bittner – Dudek, Wagner, Connor – Snively, Milan, Malmquist – Wahlin
    Kanada U18: Billia (McDonald) – Ekblad, Hicketts, McKeown, Fleury, Carrier, Pilon, Neill – Bishop, Bennett, Chartier – Watson, Point, Audette – Virtanen, Fabbri, Dal Colle – Hawryluk, McCann, Lemieux – Pépin

    Rozhodca: D. Konc, J. Konc – M. Orolin, Výleta

    Diváci: 553