Švédsko U18 – SR 18 11:0 (kon.) | Fínsko U18 – Švajčiarsko U18 4:3 (1:0 po s.n.) | Kanada U18 – Rusko U18 3:1 (kon.)
USA U18 – Česko U18 5:3 (kon.)
koniec
Švédsko U18
11:0 (3:0, 6:0, 2:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Piatok 09.08.2013, 14:00Hlinka Gretzky Cup
Partner:
     
    58:36
    Švédsko dalo gól!
    Predsa len! ANDREAS ENGLUND si puk vypýtal na útočnej modrej čiare, trochu sa povysunul a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistenciu si pripíše Adrian kempe.
     
    56:21
    Švédsko dalo gól!
    Dvojciferné číslo už svieti na ukazovateli skóre. Postaral sa o to OSKAR LINDBLOM, ktorý za čiaru poslal puk po vyrazenej strele. Asistencie: Timashov a Holmström.
     
    34:55
    Švédsko dalo gól!
    Gól strelil ANTON KARSSON, ktorý dostal prihrávku do medzikružia, odkiaľ už nemohol zaváhať. Asistencie Karlsson F., Lindblom.
     
    34:14
    Švédsko dalo gól!
    Neuveriteľné, pri tomto góle mi už pomaly aj dochádzajú slová vhodné opisu tohto stretnutia. Švédi si na ihrisku robia čo sa im zachce. Gól s poradovým číslom 8 pridáva ROBIN KOVACS. Asistencie: Olofsson, Johnanson.
     
    33:16
    Švédsko dalo gól!
    Poriadna blamáž pre zverencov trénera Bartánusa. Tí na prestížnom turnaji pod dohľadom takmer dvoch stoviek skautov z celého sveta nezíksali doposiaľ ani jedno víťazstvo a pravdepodobne už ani nezískajú. WILLIAM NYLANDER ALTELIUS dostal puk v útočnej tretine a ranou z prvej prekonal Pajpacha. Asistencie: Dmytro Timashov, Rasmus Andersson.
     
    30:36
    Švédsko dalo gól!
    DANIEL MUZITO BAGENDA dostal puk do jazdy a na brankára Škorvánka sa rútil úplne sám. So zakončením popri ľavom betóne teda nemal žiaden väčší problém. Asistencie: Rasmus Andersson, Andreas Englund.
     
    30:20
    Švédsko dalo gól!
    Švédski hokejisti svojho súpera nešetria. Už v presilovke o jediného muža skóroval HENRIK TORNQVIST, pre ktorého sa jedná o prvý gól v stretnutí.
     
    22:44
    Švédsko dalo gól!
    Švédi puk útočiacim Slovákom bez väčších ťažkostí vzali a okamžite zamierili na opačnú stranu. Tam Karlsson obkrúžil bránu a prihrával presne na voľného WILLIAMA LAGESSONA, ktorý nemohol zaváhať. Asistencia: Anton Karlsson.
     
    18:44
    Švédsko dalo gól!
    Hokejisti troch koruniek ešte pred koncom prvej tretiny pridávajú tretí presný zásah do Škorvánkovej siete. Postaral sa o to ADRIÁN KEMPE. Asistencie si pripisujú Anton Karlsson a Henrik Törnqvist.
     
    06:22
    Švédsko dalo gól!
    Švédi po nenápadnej akcii zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov. Na konci útočného pokusu bol ADRIAN KEMPE. Asistencie si pripisujú: William Lagersson a Gustaf Franzén.
     
    02:49
    Švédsko dalo gól!
    Teraz sa to však už švédskym hokejistom podarilo! Presilovku využíva WILLIAM NYLANDER ALTELIUS, ktorý sa najlepšie zorientoval pred bránou, puk prepasíroval za čiaru a posiela tak svoj tím do jednogólového vedenia. Asistenciu si pripisuje Rasmus Andersson.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Altelius (Andersson), 7. Kempe (Lagersson, Franzén), 19. Kempe (Karlsson, Törnqvist), 23. Lagesson (Karlsson), 31. Törnqvist, 31. Bagenda (Andersson, Englund), 34. Altelius (Timashov, Andersson), 35. Kovacs (Olofsson, Johnansson), 35. A. (F., Lindblom), 57. Lindblom (Timashov, Holmström), 59. Englund (Kempe)


    Švédsko U18: Söderström (59. Werner) – Lagesson, Forsling, Ollas Mattsson, Johansson, Andersson, Englund, Elgestal – Kempe, Franzén, Törnqvist – Timashov, Holmström, Nylander Altelius – Lindblom, Karlsson F., Karlsson A. – Kovacs, Muzito Bagenda, Olofsson
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Škorvánek (31. Pajpach) – Romančík, Maier, Jaroš, Koch, Ivanič, Bilík, Bajaník, Moravčík – Holešinský, Hlama, Haščič – Milý, Sukeľ, Paločko – Krasničan, Adamčík, Kundrát – Ferleťák, Kratochvíla, Petráš

    Rozhodca: Novák, Lokšík – Mĺkvy, Výleta