Kazaň – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Perm – Samara 0:0 (kon.) | Kubaň Krasnodar – S. Moskva 2:2 (kon.)
koniec
FC Rubin Kazaň
0:0 (0:0)
CSKA Moskva
cz Nedeľa 04.08.2013, 11:30 • Central'nyj stadion Kazan', Kazaň • Ruská Premier Liga
     
    90
    Budeme hrát tři minuty přesčas.
     
    88
    Domácí hráči i diváci si zajisté oddechli úlevou, neboť po rohovém centru hlavičkoval Berezuckij a jeho pokus jen o kousíček minul Ryžikovovu levou tyč!
     
    82
    Poslední změnu provádí domácí tým, Alexandr Prudnikov nahrazuje Gokdenize Karadenize, kterého trápí nějaké zdravotní problémy a sám si řekl o střídání.
     
    80
    Kaisuke Honda odchází z hřiště, do hry se naopak zapojí Mark González.
     
    71
    Obrovská šance Rubinu Kazaň! Ve vápně zůstal na chvíli volný Kulik, křížnou ranou mířil k tyči, ale Akinfejev zvládl konečky prstů vyrazit!
     
    70
    ...Doumbia se dokázal odpoutat od svého strážce a když mu v ústrety vyběhl Ryžikov, snažil se jej přehodit. Bohužel pro hosty to asi o metr přehnal.
     
    63
    Střídají i hosté, Stevena Zubera nahradil Seydou Doumbia.
     
    60
    Jako tank se teď Rondón probil do pokutového území, přesprintoval Berezuckého, jeho následná rána pravačkou se ale nevešla mezi tři tyče.
     
    58
    Domácí nachystali hned dvojí střídání. Ze hřiště odešli Yann M'Vila a Dmitrij Torbinskij, místo nich nastoupili Alexander Rjazancev a Roman Eremenko.
     
    45+2
    Yann M'Vila požadoval pro viníka faulu žlutou kartu, ale jediné, čeho dosáhl, byla karta pro vlastní osobu...
     
    45
    Rozhodčí nastaví dvě minuty.
     
    26
    Za Ryžikovem zaduněla tyč! Musa lehce posunul na Zubera, který se bleskurychle zorientoval a křížnou ranou z 20 metrů trefil konstrukci branky!
     
    14
    Velká šance Rubinu na otevření skóre. Po nezištné přihrávce se na pravé straně objevil volný Kuzmin a snažil se tvrdou ranou propálit Akinfejeva. Gólman CSKA však nohou vykopl do bezpečí!

    Aleš Pur

    Góly:

    Karty:   45+2. M'Vila (RKA)


    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin, Navas, Marcano, Ansaldi – Torbinskij (58. Eremenko), M'Vila (58. Rjazancev), Natcho, Kulik – Karadeniz (82. Prudnikov), Rondón. Trenér: Kurban Berdyjev.
    CSKA Moskva: Akinfejev – Nababkin, Berezuckij, Ignaševič, Šenikov – Honda (80. González), Wernbloom, Elm, Zuber (63. Doumbia) – Dzagojev, Musa. Trenér: Leonid Slutskij.

    Rozhodca: Aleksandr Jegorov – Nikolaj Golubjov, Alexej Lebeděv