Neustadt – Wolfsberger 2:1 (kon.) | Grodig – Admira Wacker Mödling 7:1 (kon.) | Wacker – Salzburg 1:1 (kon.)
Austria – Ried 3:3 (kon.)
koniec
SV Grodig
7:1 (3:1)
Admira Wacker Mödling
cz Sobota 03.08.2013, 19:00 • Untersberg-Arena (Grödig) • Rakúska Bundesliga
     
    90
    Grödig právě vstřelil branku!

    PHILIPP ZULECHNER navíc přidává do sítě zničeného soupeře další branku a to je již opravdový debakl. Hosté již bez třech hráčů nebyli schopni ustát tento postupný útok soupeře.
     
    89
    Grödig právě vstřelil branku!

    Pokutový kop proměnil s velkým přehledem DIETER ESLNEG, který střelou pod břevno nedal Tischlerovi žádnou šanci.
     
    69
    Grödig právě vstřelil branku!

    Po rohovém kopu se sice nic zvláštního nestalo, ale nakonec domácí vybojovali přímý kop. Ten byl rozehrán centrem na zadní tyč, kde přišla hlavička osamoceného Tabogy, s tou si ještě Tischler poradil, ale na dorážku IONEHO již byl krátký.
     
    55
    Grödig právě vstřelil branku!

    Vše ještě doprovázely emoce hostujících hráčů, kteří se pochopitelně cítí poškození. Jenže Elsneg byl v šestnáctce opravdu při hlavičkovém souboji přistrčen a TOMI CORREA dokázal míč poslat přesně k tyči. Tischler si na něj sice sáhl, ale to nestačilo a s hosty to vypadá ještě hůře.
     
    42
    Grödig právě vstřelil branku!

    Další přímý kop a opět je z toho branka! Standardní situace dnes domácím vychází na jedničku s hvězdičkou. Míč si postavil na místo určení MARIO LEITGEB a přesnou střelou překopl zeď, míč zaplachtil přesně pod břevno a brankář Tischler se za ním pouze ohlédl.
     
    32
    Grödig právě vstřelil branku!

    S naprostým přehledem proměnil DIETER ELSNEG pokutový kop proměnil a Grödig tak dokonal obrat. Navíc budou hosté dohrávat utkání v devíti a to je již velký deficit.
     
    25
    Grödig právě vstřelil branku!

    Tak tuto standardní situaci rozehráli domácí jako z učebnice! Už to vypadalo na přímou střelu, ale došlo pouze na přiťuknutí míče k THOMASI SALAMONOVI a ten rychlou střelou k pravé tyči nedal Tischlerovi šanci.
     
    6
    Admira právě vstřelila branku!

    Tak to je rychlá a studená sprcha pro domácí tým. Taboga (GRD) dostal v pokutovém území k zemi Schickera a hosté tak dostali výhodu pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil STEFAN SCHWAB střelou k tyči. Brankář Fend si vybral špatnou stranu.

    Jozef Valenčík

    Góly: 25. Salamon, 32. Elsneg (pen.), 42. Leitgeb, 55. Correa (pen.), 69. Ione, 89. Elsneg (pen.), 90. Zulechner – 6. Schwab (pen.)

    Karty:   5. Zündel (GRD), 22. Leitgeb (GRD), 28. Trdina (GRD), 49. Taboga (GRD) – 42. Schachner (TRK)   24. Pöllhuber (TRK), 31. Schösswendter (TRK), 89. Drescher (TRK)


    SV Grodig: Fend – Zündel, Schubert (46. Correa), Ione, Taboga, Elsneg, Salamon, Tschernegg (72. Zulechner), Leitgeb, Boller (75. Huspek), Trdina
    Admira Wacker Mödling: Tischler – Schösswendter, Ebner, Auer, Pöllhuber, Schachner, Domoraud, Schwab, Schicker (46. Drescher), Thürauer (35.Wessely), Ouédraogo (73. Sax)

    Rozhodca: Lechner – Brandner, Weinberger