Česko U20 – Švajčiarsko U20 2:7 (kon.) | Slovensko U20 – Nemecko U20 6:3 (kon.)
koniec
Slovensko U20
6:3 (2:0, 1:2,)
Nemecko U20
Piatok 02.08.2013, 17:00 • ZŠ Poprad • U20 Summer Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:25
    Slovensko dalo gól! Po Lunterovej šťastnej prihrávke tesne pred brankára na Réwaya sa ešte Slováci netešili. Bolo zrejmé, že puk treba posunúť ďalej, pri pravej tyči sliedil nikým nekrytý MARKO DAŇO, ktorý nemal problém dopraviť puk až za Reichov chrbát. Asistencie: Martin Réway, Mário Lunter.
     
    52:54
    Slovensko dalo gól! Kapitín slovenského tímu MILAN KOLENA sa zapisuje do streleckej listiny. Prevzal si puk ešte v obrannom pásme, nakorčuľoval si až pred Reicha, ktorému zavesil ukážkový gól. Pavučinka v pravom hornom rohu sa môže tkať odznova! Bez asistencii.
     
    50:35
    Slovensko dalo gól! Po vyhodení puku sa k nemu dostal v strednom pásme Predajniansky, ktorý ho posunul až na DÁVIDA GRÍGERA, ten si nakorčuľoval z pravej strany až pred Reicha, ktorému nekompromisne prepálil! Asistencie: Jakub Predajniansky.
     
    48:50
    Nemecko dalo gól! PARKER TUOMI využil zaváhanie Slovákov po tom, čo sa na Mikoláša rútila až trojica Nemcov. Už to vyzeralo tak, že sa Slováci ubránia, no nečakane z medzikružia rozjasal nemeckú nádej na úspech práve spomínaný strelec Tuomi. Asistencie:
     
    38:00
    Slovensko dalo gól! Po vyhratom buly Marka Daňa pálil od modrej DANIEL GACHULINEC, ktorý prestrelil absolútne všetko. Asistencie: Marko Daňo.
     
    29:13
    Nemecko dalo gól! Táto minúta nám teda nepriniesla šťastie, opäť podobná situácia, brejk a gól z hokejky SVENA ZIEGLERA! Studená sprcha pre Slovákov. Asistencie: Lukas Laub, John Koslowski.
     
    28:34
    Nemecko dalo gól! Jedna z kontier už Nemcom vyjsť musela, MARKUS EISENSCHMID prekorčuľoval Gachulica, ktorý ho nepokryl dostatočne. Mikolášovi puk prekĺzol popod betóny. Asistencie: Marcel Kurth.
     
    07:00
    Slovensko dalo gól! Po nakorčuľovaní do pásma a kombináciou Šoltésa s Réwayom sa Slováci tešia po druhýkrát v zápase. MARTIN RÉWAY ešte hľadal vo finálnej fáze Dávida Šoltésa, no napriek tomu sa rozhodol zakončiť a urobil dobre. Strela do protipohybu a Reich bol bez šance. Asistencie: David Šoltés.
     
    00:45
    Slovensko dalo gól! Netrvalo dlho a Slováci trestali! Po vyhratom buly vystrelil jeden z bekov Slovenska, v skrumáži pred bránou sa najlepšie zorientoval MÁRIO LUNTER, ktorý nemal problém zasunúť puk do opustenej brány. Asistencie: Marko Daňo, Martin Réway.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 1. Lunter (Daňo, Réway), 7. Réway (Šoltés), 38. Gachulinec (Daňo), 51. Gríger (Predajniansky), 53. Kolena, 55. Daňo (Réway, Lunter) – 29. Eisenschmid (Kurth), 30. Ziegler (Laub, Koslowski), 49. Tuomi


    Slovensko U20: Mikoláš (Sabol) – Buri, Černák, Dinda, Gachulinec, Luža, Predajniansky, Rusina, Valjent, Cehlárik, Daňo, Gríger, Horanský, Kolena, Koyš, Lantoši, Lunter, Paulovič, Rehák, Reway, Šoltés
    Nemecko U20: Reich (Klein)– Bender, Botzenhardt, Möser, Quinlan, Stephan, Thalhammer, Tiffels, Wissmann, Draisaitl, Eisenschmid, Herpich, Koslowski, Kurth, Laub, Palausch, Schlenker, Tiffels, Tuomie, Ziegler, Zientek

    Rozhodca: J. Konc, D. Konc, Bednár, Snášel, Martinko