Sparta Praha – A. Mytišči 3:1 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 3:3 (kon.) | Čerepovec – Lev 3:2 (kon.)
Piešťany – Francúzsko 3:1 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Francúzsko
Piatok 02.08.2013, 18:00 • Easton Aréna Piešťany • Prípravný zápas
Partner:
     
    52:04
    Piešťany dali gól!
    Už sa zdalo, že akcia skončí pekným natlačením Melichárka z ľavej strany cez ruku pred bránu a zákrokom Ylonena, ten však ešte nemal puk pod kontrolou a RENÉ SCHNEIDER dorazil do siete.
     
    50:52
    Piešťany dali gól!
    Ej, šťastný gól, puk sa od zadného mantinelu odrazil pred bránku, kde sa dostal na hokejku JAKUBA RUČKAYA, ktorý prekonal prekvapeného brankára Ylonena.
     
    36:09
    Piešťany dali gól!
    Ujal sa až pokus PATRIKA LUŠŇÁKA z pravej strany, ktorý prepadol do siete. Piešťany zahrali presilovku o dvoch hráčov tak ako sa má.
     
    24:45
    Francúzsko dalo gól!
    Teraz to ale hosťom vyšlo. Po buly doputoval puk na modrú, kde moc nešpekuloval KÉVIN DUSSEAU a príklepom dáva gól. Puk sa odrazil od brvna tuším aj.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 37. Lušňák (Brňák), 51. Ručkay (Stupka), 53. Schneider (Melichárek) – 25. Dusseau (Claireaux, Arrossamena)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Drgoň, Filip (C), Saliji, Nemec, Melichárek – Brňák, Škadra, Lušňák, Mišura, Románek – Cuník, Biro, Ručkay, Holovič, Stupka – Bučka, Hrudík, Šišovský, Mertel, Schneider
    Francúzsko: Ylonen – Dusseau, Moisand, Terrier, Ritz, Gaborit – Baazzi, Llorca, Guttierez, Lamperier, Rech – Faure, Chakiachvili, Bedin, Claireaux, Arrossemena – Doyle, Thillet

    Rozhodca: Lokšík – Šefčík, Výleta