Beroun – Volžsk 1:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:2 (kon.) | HC Slovan – S.Moskva 2:0 (kon.)
Slavia – Litvínov 4:3 (kon.) | Jihlava – Francúzsko 3:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Třebíč – Mor. Budějovice 4:6 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.) | Havířov – Třinec 3:4 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kazzinc 3:1 (kon.)
koniec
AZ Havířov
3:4 (1:0, 0:2, 2:2)
HC Oceláři Třinec
cz Štvrtok 01.08.2013, 18:00 • K&K Pneu aréna • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Antonín Pechanec se prokličkoval přes obránce Třince a na poslední chvíli nahrál na hůl zcela volného JANA KOLAŘÍKA. Ten provedl klasickou kličku do bekhendu a puk zasunul mezi betony brankáře Hrubce. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    57:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    ALEXANDR GORSKOV dostal při brejkové situaci puk přesně na hůl a hodně vyjetého Danečka si vychutnal. Asistence: Daniel Rákos.
     
    47:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Akce na dva doteky! Antonín Pechanec vyhrál buly a okamžitou nahrávkou poslal PETRA KANKA až před branku. Havířovský útočník si puk potáhl na bekhend a s grácií zakončil do horního růžku. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    46:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na DANIELA RÁKOSE havířovští hokejisté snad úplně zapomněli. Třinecký útočník si v pohodě vyjel z poza branky až před brankoviště a střelou nad vyrážečku překonal brankáře Danečka. Bez asistence.
     
    37:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po křižné přihrávce skrz brankoviště domácích, se k puku dostal zcela volný DAVID OSTŘÍŽEK, který prázdnou branku před sebou neměl problém trefit. Bez asistence.
     
    21:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po nepřesné rozehrávce se puk ocitl na holi Daniela Rákose, který viděl zcela osamoceného JAKUBA ORSAVU. Ten pouze "plácl" do puku a brankář Daneček na jeho střelu nestihl zareagovat. Asistence: Daniel Rákos, David Roupec.
     
    08:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    David Klimša se snažil puk nahrát před branku, ten se ale dostal pouze k Hrubcovi. Pokrýt ho však nedokázal a nejdříve se k němu dostal ZDENĚK DEUTSCH, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Využitá přesilovka! Asistence: David Klimša.

    David Motloch

    Petr Miklas

    Góly a asistencie: 9. Deutsch (Klimša), 48. Kanko (Pechanec), 60. Kolařík (Pechanec) – 22. Orsava (Rákos, Roupec), 38. Ostřížek, 47. Rákos, 58. Gorskov (Rákos)


    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Vosátko "C", Klimíček, Krisl "A", Rimmel P., Deutsch, Koma, Graca – Bezuška, Kanko, Pechanec, Kolařík, Šlahař, Říčka, Daneček J., Klimša, Maruna, Meidl, Sztefek "A", Rimmel M., Škumát
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – Galvas, Lojek, Foltýn, Roupec, Kania, Gawiese, Rákos, Peterek "C", Gorskov, Rufer, Marosz, Ostřížek, Kindl, Hampl, Ižácký, Orsava, Zagrapan, Jaroš

    Rozhodca: Pavel Mikula – Tomáš Moravec

    Diváci: 2916