Košice – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:0 (kon.) | Senica – Trnava 2:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:0 (0:0)
FC Nitra
Sobota 13.07.2013, 17:30 • Na Sihoti • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    72
    Trenčín dal gól! Fanendo ADI dosiahol hattrick! Akciu začal Aldo Baez, ktorý zastavil na stredovej čiare prenikajúceho hráča Nitry, lopta sa dostala k Štefánikovi, ktorý bol pred šestnástkou nešetrne zrazený hosťujúcim hráčom, rozhodca ponechal výhodu a Adi sa zmocnil lopty a prestrelil z hranice šestnástky brankára hostí.
     
    62
    Trenčín dal gól! Pohoda už vládne aj v domácom tíme. Na hranici šestnástky sa presadil Fanendo ADI, dokázal si loptu posunúť do výhodnej pozície a prudkou bombou prekonať Chudého. Adi dáva svoj druhý gól.
     
    53
    Trenčín dal gól! Tlak domácich nakoniec priniesol aj druhý gól. Z ľavého krídla poslal presný center do šestnástky Holúbek. Našiel hlavu Baeza, ktorý bol osamotený na pravej strane, vrátil na stred Adimu, ktorý mal čas loptu si pristaviť a počkať na najvýhodnejšiu pozíciu na skórovanie. Fanendo ADI obstrelil brankára aj obrancov Nitry a zvýšil vedenie domácich.
     
    48
    Trenčín dal gól! Baez potiahol akciu z vlastného pásma, Trenčania dokázali prečísliť súpera. Baez posunul Samuelovi ŠTEFÁNIKOVI, ktorý mal dostatočne voľný priestor a prudkou strelou spoza šestnástky trafil. Lopta preletela ponad bezmocného brankára Chudého a od brvna sa odrazila za bránkovú čiaru.

    Marián Vychovalý


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 48. Štefánik, 53. Adi, 62. Adi, 72. Adi

    Karty:   46. Kolmokov (NIT)


    AS Trenčín: Volešák – Čögley, Kleščík, Rodriguez da Silva, Mazáň – Baéz, Holúbek, Mondek, Štefánik – William Alves de Oliveira, Adi (náhradníci: Šemrinec- Bednárik, Bariš, Malec,Frimmel, Mazan, Ďuriška)
    FC Nitra: Chudý – Kolmokov, Hála, Mičic, Kaspřák – Šimončič, Nascimento, Ivančík, Šmehyl – Ševčík, Paukner (náhradníci Stránsky, Čery, Le Giang, Dubeň, Kováč, Turčák, V.Kráľ)

    Rozhodca: Valášek – Sluk, Chládek