Chicago – Boston 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Chicago Blackhawks
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:0, 0:0, 1:0)
Boston Bruins
cz Štvrtok 13.06.2013, 02:15 • United Center, Chicago, Illinois • Play-off NHL
Partner:
     
    112:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Drama s názvem "první finále Stanley Cupu 2013" má své vyvrcholení, a to v české režii! Seidenberg se vrátil do rohu pro rukavici, tím nechal volného ANDREW SHAWA, který si najel před Raska, kde tečuje střelu Michala Rozsívala od modré čáry! Asistence: Michal Rozsíval, Dave Bolland.
     
    52:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! JOHNNY ODUYA se prosazuje střelou od modré z pravé strany, puk prolétl Raskovi za lapačkou do brány, když ho do sítě nešťastně srazil Ference. Asistence: Marcus Kruger, Michael Frolík.
     
    48:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A podařilo se! DAVE BOLLAND snižuje vedení Bostonu na rozdíl jediného gólu, když zakončuje po přihrávce Shawa z levé strany, kde není nikým bráněn, do odkryté části branky, Rask se nestihl přemístit. Asistence: Andrew Shaw.
     
    46:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak se hraje přesilová hra! Blesková kombinace, během které se puk posouvá z pravého rohu na levou stranu, kde v kruhu pro vhazování čeká na střelu PATRICE BERGERON, pálí přímo z voleje, puk zazvonil o brankovou konstrukci a hosté využívají přesilovou hru. Asistence: Tyler Seguin, Milan Lučič.
     
    23:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRANDON SAAD dostává dobrou přihrávku z levé strany od Hossy a střelou zápěstím překonává z levého kruhu pro vhazování Raska, domácí snižují. Asistence: Marian Hossa.
     
    20:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Co se nepovedlo Hossovi, zvládl MILAN LUČIČ, který po přihrávce Krejčího z levé strany pohotovou střelou z mezikruží podruhé překonává Crawforda! Asistence: David Krejčí.
     
    13:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Další skvělá práce Davida Krejčího, který dobruslil puk za brankou Chicaga, a i když se ho snažil od puku odstavit bránící Hjalmarsson, český forvard se skvěle uvolnil, přihrává Hortonovi, ten posouvá na MILANA LUČIČE, jenž se pohotovou střelou z mezikruží nemýlí a hosté vedou! Asistence: Nathan Horton, David Krejčí.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 24. Saad (Hossa), 48. Bolland (Shaw), 53. Oduya (Kruger, Frolík), 113. Shaw (Rozsíval, Bolland) – 14. Lučič (Horton, Krejčí), 21. Lučič (Krejčí), 47. Bergeron (Seguin, Lučič)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Keith, Seabrook, Rozsíval, Leddy, Oduya, Hjalmarsson – Sharp, Toews, Kane – Bickell, Handzuš, Hossa – Saad, Shaw, Stalberg – Kruger, Bolland, Frolík
    Boston Bruins: Rask (Chudobin) – Chára, Boychuk, Ference, Seidenberg, Krug, McQuaid – Lučič, Krejčí, Horton – Marchand, Bergeron, Jágr – Peverley, Kelly, Seguin – Paille, Daugavinš, S. Thornton

    Rozhodca: Rooney, Watson – Heyer, Murphy

    Diváci: 22110