Chicago – LA Kings 2:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Los Angeles Kings
cz Sobota 01.06.2013, 23:10 • United Center, Chicago, IL (kapacita 21535 diváků) • Play-off NHL
Partner:
     
    36:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Velký tlak domácích nakonec končí kýženým gólem! Střelu Duncana Keitha od modré čáry skvěle tečoval před Quickem MARIÁN HOSSA přesně k tyči! Chicago tak obrací stav zápasu na 2:1! Asistence: Duncan Keith a Bryan Bickell.
     
    32:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po několika špatných rozehrávkách na obou stranách vypálil od levého mantinelu Oduya, Quick sice jeho střelu dokázal zastavit, puk ale za jeho záda dostal pohotový PATRICK SHARP! Asistence: Johnny Oduya a Michal Handzuš.
     
    14:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou sice po celou dobu aktivní, jedna chyba v rozehrávce znamená úvodní branku série! Crawford se nedohodl za brankou s Bollandem a oba tak nabídli snadnou práci pro JUSTINA WILLIAMSE, který pohodlně otevírá skóre utkání! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 33. Sharp (Oduya, Handzuš), 37. Hossa (Keith, Bickell) – 15. Williams


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy – Kane, Handzuš, Sharp – Hossa, Toews, Bickell – Shaw, Stalberg, Saad – Frolík, Krüger, Bolland
    Trenér: Joel Quenneville

    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) – Doughty, Regehr, Vojnov, Scuderi, Greene, Muzzin – Williams, Kopitar, Clifford – Carter, Richards, Penner – Brown, Lewis, King – Stoll, Fraser, Richardson
    Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodca: McCauley, O´Halloran – Murray, Morin

    Diváci: 21535 (vyprodáno)