Pittsburgh – Ottawa 6:2 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
New York Rangers
cz Sobota 25.05.2013, 23:30 • TD Garden • Play-off NHL
Partner:
     
    59:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins pojišťují své vedení gólem do prázdné branky! Za svůj kvalitní forčeking byl odměněný GREGORY CAMPBELL, který se dokázal k zakončení dostat i přes faul Ryana McDonagha. Asistence: Nathan Horton.
     
    33:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se dostává do vedení! Čtvrtá lajna Medvědů vystihla rozehru Romana Hamrlíka, což využila k přečíslení tři proti dvěma! Následnou střelu sice beci Jezdců zblokovali, ale GREGORY CAMPBELL si pro puk před branku dojel a dorazil ho! Asistence: Shawn Thornton, Daniel Paille.
     
    23:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    A i Boston využívá power play! Tyler Seguin dostal z rohu nahrávku na modrou čáru, aby následně předal puk na druhou stranu, kde stál TOREY KRUG! Mladý obránce poslal puk přímo do šibenice a oslavil svůj čtvrtý gól v pátém utkání play-off v kariéře! Asistence: Tyler Seguin, Brad Marchand.
     
    10:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers využívají přesilovou hru a vedou! Dvojice Mats Zuccarello – DAN GIRARDI si svými nahrávkami poradila s jedním z bránících hráčů, objela ho a následnou výhodu využila k voleji druhého jmenovaného, který nekompromisně propálil Raska mezi betony! Asistence: Mats Zuccarello, Chris Kreider.

    Šimon Pilek

    Góly a asistencie: 24. Krug (Seguin, Marchand), 34. Campbell (Thornton, Paille), 60. Campbell (Horton) – 11. Girardi (Zuccarello, Kreider)


    Boston Bruins: Rask (Khudobin) – Hamilton, Chára, Boychuk, Bartowski, McQuaid, Krug – Horton, Krejčí, Lucic – Jágr, Bergeron, Marchand – Seguin, Kelly, Peverley – Thornton, Campbell, Paille.
    New York Rangers: Lundqvist (Biron) – Girardi, McDonagh, Emiger, Del Zotto, Moore, Stralman – Callahan, Stepan, Nash – Pyatt, Newbury, Hagelin – Zuccarello, Brassard, Kreider – Haley, Boyle, Dorsett.