NY Rangers – Boston 4:3 (po pr.) | Detroit – Chicago 2:0 (kon.) | LA Kings – San Jose 3:0 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
San Jose Sharks
cz Piatok 24.05.2013, 04:45 • Staples Center - Los Angeles, California • Play-off NHL
Partner:
     
    59:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! JEFF CARTER posílá puk do prázdné brány a pátý zápas vyhrají hokejisté Los Angeles. Asistence: Michael Richards.
     
    40:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Těsně po skončení přesilové hry se dostává ke střele VJAČESLAV VOJNOV, po vyhraném vhazování po levici Niemiho, který nestačil zareagovat na přesnou střelou Vojnova z pravé strany. Asistence: Trevor Lewis.
     
    38:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANZE KOPITAR dokázal jako první překonat Niemiho, když si z levé strany nabruslil na dorážku střely Clifforda z pravé strany od modré, kterou Niemi odráží přímo na hůl domácího kapitána, pro něhož již nebylo těžké zakončit do odkryté části branky Sharks. Asistence: Justin Williams, Kyle Clifford.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 39. Kopitar (Williams, Clifford), 41. Vojnov (Lewis), 60. Carter (Richards)


    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) – Regehr, Doughty, Scuderi, A. Martinez, Muzzin, Vojnov – Williams, Kopitar, Brown – Penner, Richards, Carter – King, Stoll, Lewis – Clifford, Fraser, Toffoli
    San Jose Sharks: Niemi (Greiss) – Irwin, Boyle, Vlasič, Braun, Stuart, Hannan – Marleau, Couture, Torres – Galiardi, J. Thornton, Burns – Wingels, Pavelski, Desjardins – Sheppard, Burish, Kennedy

    Rozhodca: O'Halloran, Lee – Heyer, Kovachik

    Diváci: 18584