Ottawa – Pittsburgh 3:7 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
3:7 (2:1, 0:2, 1:4)
Pittsburgh Penguins
cz Štvrtok 23.05.2013, 01:30 • Scotiabank Place • Play-off NHL
Partner:
     
    54:44
    Ottawa právě vstřelila branku!

    Krásná branka hráčů Ottawy. Karlsson napřáhl na modré čáře a střílenou přihrávkou našel DANIELA ALFREDSSONA, který touš usměrnil mezi tři tyče a nedal tak Vokounovi nejmenší šanci.
    Asistence: Erik Karlsson.
     
    49:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Debakl pokračuje... JAROME IGINLA dostal přesnou přihrávku od Jokinena mezi kruhy a z první vystřelil. Jeho pokus zamířil do šibenice, Lehner neměl šanci jej zachytit.
    Asistence: Jussi Jokinen, Kris Letang.
     
    48:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    A je to 2:6! SIDNEY CROSBY nádhernou individuální akci dává hostů absolutní klid na hokejky! Anderson míří na lavičku, nahradí ho Lehner.
    Asistence: Tyler Kennedy.
     
    48:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Obrovská chyba obrany Ottawy. Cooke obkroužil branku a přihrál před ní, kde byl PASCAL DUPUIS. Gonchar na něj neprojevil žádný důraz a nechal jej skórovat.
    Asistence: Matt Cooke.
     
    41:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelná kombinace hostů doslova rozebrala obranu Ottawy a je to 2:4! Crosby pálil z křídla, jeho pokus se odrazil pouze od zadního mantinelu k volnému JAMESI NEALOVI, který před sebou měl prázdnou kasu a nemýlil se.
    Asistence: Sidney Crosby, Kris Letang.
     
    21:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    A pozor! Další branka Penguins! Letangovu střelu z křídla vyrazil Anderson pouze před sebe, kde byl JAROME IGINLA a uklidil touš do prázdné branky.
    Asistence: Evgeni Malkin, James Neal.
     
    21:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Máme opět vyrovnáno! Obránci Ottawy propadli a nechali za sebou volného CHRISE KUNITZE, který tváří v tvář Andersonovi střelou mezi betony uspěl!
    Asistence: Pascal Dupuis, Kris Letang.
     
    16:15
    Ottawa právě vstřelila branku!

    Obrovská chyba Tomáše Vokouna a obrany Pengs! Lehký kotouč Vokoun vyrazil pouze před sebe. K odraženému kotouči se nejrychleji dostal KYLE TURRIS a jemným šťouchnutím do puku jej poslal za brankovou čáru.
    Asistence: Jakob Silfvergerg, Erik Karlsson.
     
    14:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Ihned po vhazování se k puku dostal JAMES NEAL a střelou z bodu pro vhazování nedal Andersonovi nejmenší šanci! Americký brankář zůstal nehybný.
    Bez asistence.
     
    02:29
    Ottawa právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelné! Pittsburgh sice svého soupeře drtil v útočném pásmu, ale poté se do úniku dostal díky svým neuvěřitelně rychlým nohám MILAN MICHÁLEK a tváří v tvář Vokounovi uspěl střelou nad rameno! Asistence: Daniel Alfredsson, Andre Benoit.

    Radim Sochor

    Góly a asistencie: 3. Michálek (Alfredsson, Benoit), 17. Turris (Silfvergerg, Karlsson), 55. Alfredsson (Karlsson) – 15. Neal, 22. Kunitz (Dupuis, Letang), 22. Iginla (Letang, Neal), 42. Neal (Crosby, Letang), 49. Dupuis (Cooke), 49. Crosby (Kennedy), 50. Iginla (Jokinen, Letang)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Methot, Karlsson, Gonchar, Cowen, Benoit, Phillips – Alfredsson, Turris, Silfverberg – Neil, Zibanejad, Smith – Michálek, Spezza, Stone – Condra, Pageau, Greening
    Pittsburgh Penguins: Vokoun (Fluery) – Martin, Orpik, Niskanen, Neal, Eaton, Murray – Dupuis, Crosby, Kunitz – Iginla, Malkin, Neal – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Jokinen, Bennett

    Rozhodca: Watson, Kowal – Morin, Murray