Wacker – Sturm Graz 2:1 (kon.) | Ried – Salzburg 2:2 (kon.) | Admira Wacker Mödling – Rapid Viedeň 0:2 (kon.)
Austria – Mattersburg 4:0 (kon.) | Neustadt – Wolfsberger 2:0 (kon.)
koniec
FC Wacker Innsbruck
2:1 (0:1)
SK Sturm Graz
cz Streda 22.05.2013, 20:30 • Tivoli Stadion Tirol, Innsbruck • Rakúska Bundesliga
     
    90
    Wacker právě vstřelil branku!
    Autorem branky je CHRISTOPHER WERNITZNIG. Domácí nakonec zaslouženě strhávají v poslední minutě výsledek na svou stranu. Faulovanému Hauserovi se podařilo nacentrovat na svého spoluhráče, který si dokázal se štěstím zpracovat míč a překonat z blízkosti gólmana Gratzeie.
     
    53
    Wacker právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LUKAS HINTERSEER. Tak se domácí záložník přece jenom dočkal, zařizuje domácím veledůležitý gól. Wernitznigův centr z rohového kopu dopadl na něj, jakmile byl relativně nehlídaný, a pak přesně zacílil.
     
    45
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Autorem branky je RUBIN OKOTIE, který vykroutil svou postavu do vzduchu a hlavou k levé tyči usměrnil centr Webera. Parádně přitom asiatenta trefy vyslal svým pasem Ranftl. Nečekaný zásah ze strany hostů, kteří udeřili z prakticky jediné vážnější šance.

    Patrik Sandev

    Góly: 53. Hinterseer, 90. Wernitznig – 45. Okotie

    Karty:   39. Bergmann (WCK), 60. Schütz (WCK), 80. Siller (WCK) – 42. Okotie (STG), 55. Madl (STG), 75. Vujadinovič (STG), 90. Sukuta-Pasu (STG)


    FC Wacker Innsbruck: Sáfár – Bergmann, Siller, Švejnoha, Schilling (86. Perstaller) – Kofler (46. Piesinger) – Schütz, Hinterseer (76. Hauser), Saurer, Wernitznig – Wallner
    SK Sturm Graz: Gratzei – Ehrenreich, Feldhofer, Vujadinovič, Klem – Koch – Ranftl (71. Sukuta-Pasu), Weber, Madl (82. Ciftci), Kröpfl (58. Kainz) – Okotie

    Rozhodca: Schörgenhofer – König, Baumann

    Diváci: 6552