Detroit – Chicago 3:1 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 21.05.2013, 01:30 • Joe Louis Arena • Play-off NHL
Partner:
     
    46:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Chicago bylo sice v tlaku, ale gól přichází na druhé straně. Smith potáhl puk do pásma, přihrál na levou stranu na PAVLA DACJUKA a jeho rána švihem skončila u bližší tyče! Asistence: Brendan Smith
     
    44:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Zatímco v rohu u Crawforda zůstal na ledě Franzén, dostal se na druhé straně do sóla PATRICK KANE a tuto nabídku využil jednoduchým prostřelením gólmana. Asistence: Duncan Keith.
     
    28:20
    Detroit právě vstřelil branku!
    Po chybě hostů ve vlastním pásmu si pŕed Crawforda najel Eaves, gólman neudržel puk ve výstroji a do branky jej tak došťouchnul DREW MILLER! Asistence: Patrick Eaves, Cory Emmerton
     
    27:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Co nevyšlo Abdelkaderovi, dokázal GUSTAV NYQUIST! Na pravém křídle převzal přihrávku, sjel si na střed, udělal kličku Seabrookovi i následně Crawfordovi a zavěsil! Asistence: Damien Brunner, Joakim Andersson.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 28. Nyquist (Brunner, Andersson), 29. Miller (Eaves, Emmerton), 47. Dacjuk (Smith) – 45. Kane (Keith)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Quincey, Kindl, Colaiacovo – Abdelkader, Dacjuk, Franzén – Cleary, Zetterberg, Filppula – Brunner, Andersson, Nyquist – Eaves, Emmerton, Miller.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Hjalmarsson, Keith, Leddy, Seabrook, Rozsíval, Oduya – Hossa, Toews, Saad – Kane, Handzuš, Sharp – Shaw, Bolland, Bickell – Frolík, Kruger, Stalberg.

    Rozhodca: Kowal, Watson – Heyer, Kovachik

    Diváci: 20 066