Pittsburgh – Ottawa 4:3 (kon.) | Chicago – Detroit 1:4 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Detroit Red Wings
cz Sobota 18.05.2013, 19:00 • United Center, Chicago • Play-off NHL
Partner:
     
    52:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přidává další branku a je velmi blízko vítězství, když už vede o tři branky. Skvělou individuální akci předvedl VALTTERI FILPPULA, který se uvolnil na modré čáře a potom v pádu z mezikruží poslal puk za Crawforda. Asistence: Henrik Zetterberg.
     
    47:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit odskakuje Chicagu na rozdíl dvou branek, když Ericsson našel přesným pasem rozjetého JOHANA FRANZENA, který tvrdou střelou z pravého kruhu rozvlnil síť. Asistence: Jonathan Ericsson, Niklas Kronwall.
     
    36:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit otáčí vývoj utkání a poprvé v sérii se dostává do vedení, když Zetterberg zavezl kotouč do útočného pásma, kde přihrál před branku na volného BRENDANA SMITHA a ten pohotově poslal puk do branky. Asistence: Henrik Zetterberg, Daniel Cleary.
     
    22:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit srovnává stav utkání, když puk nahodil na branku od modré čáry Kindl a dobrou tečí poslal puk za Crawforda DAMIEN BRUNNER. Asistence: Jakub Kindl, Joakim Andersson.
     
    14:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ale na modré čáře chyboval Smith, který ztratil puk a tím rozjel přečíslení Chicaga, které po krásné kombinaci zakončil střelou pod břevno PATRICK KANE. Asistence: Michal Handzuš, Patrick Sharp.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 15. Kane (Handzuš, Sharp) – 23. Brunner (Kindl, Andersson), 37. Smith (Zetterberg, Cleary), 48. Franzen (Ericsson, Kronwall), 53. Filppula (Zetterberg)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Hjalmarsson, Keith, Leddy, Seabrook, Rozsíval, Oduya – Hossa, Toews, Saad – Kane, Handzuš, Sharp – Bolland, Shaw, Bickell – Frolík, Kruger, Carcillo
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Quincey, Kindl, Colaiacovo – Abdelkader, Dacjuk, Franzen – Cleary, Zetterberg, Filppula – Brunner, Andersson, Nyquist – Eaves, Emmerton, Bertuzzi

    Rozhodca: Meier, Rooney – Morin, Murray