Boston – Toronto 1:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:1 (po pr.) | Detroit – Anaheim 4:3 (po pr.)
LA Kings – St. Louis 2:1 (kon.)
koniec po predl.
Detroit Red Wings
4:3 (1:0, 0:1, 2:2 - 1:0)
Anaheim Ducks
cz Sobota 11.05.2013, 02:00 • Joe Louis Arena, Detroit • Play-off NHL
Partner:
     
    61:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Velká radost v Detroitu, když domácí celek vítězí v prodloužení! Kronwall si vyměnil na modré čáře puk s HENRIKEM ZETTERBERGEM, který se ukázal jako správný kapitán a tvrdou střelou překonal Hillera. Velkou zásluhu na brance má Abdelkader, který velmi dobře stínil hostujícímu brankáři. Asistence: Niklas Kronwall, Pavel Dacjuk.
     
    57:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Neskutečné věci se dějí v Detroitu, když Anaheim za necelou minutu dává druhou branku a srovnává stav utkání. Perry našel před brankou volného BOBBYHO RYANA, který pohotově dopravil puk za Howarda. Asistence: Corey Perry, Francois Beauchemin.
     
    56:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Závěr zápasu bude ještě velmi dramatický, když po chybě Filppuly dostal ideální příležitost EMERSON ETEM a ten dokázal dopravit puk do branky. Bez asistence.
     
    51:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit odskakuje Anaheimu na rozdíl dvou branek, když od levého mantinelu vystřelil do tyče JUSTIN ABDELKADER, od které se puk odrazil na záda Hillera a ten si puk srazil do branky. Asistence: Valtteri Filppula, Daniel Cleary.
     
    46:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se v nabídnuté přesilové hře opět dostává do vedení. Na modrou čáru obdržel přihrávku HENRIK ZETTERBERG, který ihned vystřelil a trefil se přesně k levé tyči. Asistence: Mikael Samuelsson, Pavel Dacjuk
     
    31:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři vyrovnávají stav utkání, když z pravého kruhu vystřelil do tyče KYLE PALMIERI a od té se puk odrazil na tělo Smitha, který si kotouč smolně srazil do vlastní branky. Asistence: Emerson Etem.
     
    18:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla se dostávají před koncem třetiny do zaslouženého vedení, když se puku u levého hrazení ujal PAVEL DACJUK, jenž si poté vyjel mezi kruhy a bekhendem se trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Henrik Zetterberg, Jonathan Ericsson.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 19. Dacjuk (Zetterberg, Ericsson), 47. Zetterberg (Samuelsson, Dacjuk), 52. Abdelkader (Filppula, Cleary), 62. Zetterberg (Kronwall, Dacjuk) – 32. Palmieri (Etem), 57. Etem, 58. Ryan (Perry, Beauchemin)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Quincey, Colaiacovo, Kindl – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Cleary, Filppula, Franzem – Brunner, Andersson, Nyquist – Samuelsson, Emmerton, Bertuzzi
    Anaheim Ducks: Hiller (Fasth) – Beauchemin, Souray, Lovejoy, Fowler, Sbisa, Allen – Perry, Getzlaf, Beleskey – Cogliano, Koivu, Winnik – Selanne, Bonino, Ryan – Etem, Steckel, Palmieri

    Rozhodca: Joannette, Watson – Driscoll, Morin

    Diváci: 20,066